MuSaFutsal jatkaa voittojen tiellä

Viime kauden finaalijoukkueiden kohtaamisessa MuSaFutsal parempi

Naisten Futsalliigan viime kauden finalistien kohtaamisessa ei jäänyt voittajasta epäselvyyttä. Ottelun alusta saakka pallonhallinta oli selkeästi vierailla, mutta ensimmäiset minuutit menivät vielä vähän tuntuman hakemiseen. MuSaFutsal loi tilanteita jatkuvasti Senja Keisun vartioiman maalin eteen. Keisu oli lauantaina useaan otteeseen torjuntatöissä. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 05.26, kun Jasmin Ylikraka putsasi karat sisään Anni-Elina Luotosen laukauksen jälkeen. Toinen osuma oli lähes identtinen ensimmäisen kanssa. Iina Heikkilä laukoi ja Sini Lauermaa oli tällä kertaa putsaamassa karoja maalin edestä. Maalien välissä ehti kulua noin puoli minuuttia. Maalien jälkeen ote pysyi vierailla. Kotijoukkue pääsi hallittuihin hyökkäykseen todella harvoin, eikä Siiri Lilja joutunut avausjaksolla useaan otteeseen venymään. Paras paikka kotijoukkueelle tuli, kun Tiia Juntikka oli unohtunut yksin ja sai paikan. Lilja tuli kuitenkin riittävän lähelle ja sai torjuttua Juntikan nostoyrityksen. Jakson toisella puoliskolla vieraat iskivät vielä kolmesti, kun Luotonen, Heikkilä ja Lauermaa osuivat kukin vuorollaan. Jakson kahteen viimeiseen maaliin syötön tarjoili Netta Hannula.

Toinen jakso alkoi räväkästi vieraiden puolelta. Reilun minuutin pallonhallinnan jälkeen Lauermaa nosti pallon maalille, jonne Elina Setälä oli tehnyt liikkeen. Setälä ohjasi päällään pallon ohi Keisun. Muutama minuutti myöhemmin ketjun hyvä yhteispeli tuotti jälleen tulosta, kun Luotonen liukui maalin edestä Setälän syötön verkkoon. Lisäosumillekin oli paikkansa, mutta Keisu venyi tänään yli 30.een torjuntaan ja mahtui mukaan yksi triplatorjuntakin. MuSaFutsalin Lilja pääsi toisella jaksolla helpolla eikä torjuntoja juurikaan tullut. Loppulukemat Putaan hallilla siis 0 - 7 (0 - 5). Joukkueiden parhaina palkittiin Jenni Suhonen (FTK) ja Sini Lauermaa (MuSaFutsal).

Liiga siirtyy nyt tämän viikonlopun jälkeen maaottelutauolle ja MuSaFutsalin seuraava ottelu pelataan kolmen viikon päästä sunnuntaina 30.10, kun Ilves FS saapuu Poriin.

Lauantaina Torniossa MuSaFutsal pääsi juhlimaan seitsemän kertaa maalin merkiksi.

Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com