MuSa vei paikallistaiston 2-0

nollapeli maistuu

Lauantaipäivän porilainen herkkupala oli tällä kertaa nähtävillä ainoastaan Satakunnan Kansan nettisivujen kautta. Joukkueet lähtivät otteluun sikäli erilaisista lähtökohdista että FC Jazz oli voittanut harjoituspelejä mutta MuSalla oli alla tappiolliset cup-pelit sekä harjoituspeli viime viikonlopulta Ilves-Kissoja vastaan. MuSa kontrolloi peliä ja oli edellä tapahtumissa kahden maalin verran. Maalit tekivät Naoki Maeda, joka hallitsi keskikenttää sekä Juho Heikkinen. MuSan onnistujiin voidaan laskea 15-vuotias Niilo Puustinen, joka rohkeasti haastoi oikealla laidalla Jazzin puolustusta röyhkeästi sekä osallistui pallollisesti peliin paljon. Maalissa Olli Hakanpää otti tarvittavat kopit ja sai hvyää pelituntumaa viime vuoden loukkaantumisen jälkeen.


Musan avaus

Päivän pelistä sivussa Lindfors, Dieter, Niinisalo, Hadhoud, Tanida ja Tähkä. Mitsuru Tanida on kärsinyt alavartalovammasta mutta on ensi viikolla palaamassa joukkueen mukaan harjoittelemaan.

Ulanen: "Nyt saatiin kompaktimpi esitys, varsinkin puolustussuuntaan. Ei päästetty Jazzia juurikaan maalipaikoille ja itse onnistuttiin kahdesti. Kyllä nolla maalia omiin tänään nyt tuntuu hyvältä viimepelin vaikeuksien jälkeen. Molemmat joukkueet saivat avata rauhassa ja sen jälkeen oltiin lähellä. Onnistuttiin myös ohjaamaan Jazzia laitaan eivätkä juurikaan saaneet laitureille taskuun pelattua. Omassa avauspelissä pystytään olemaan vieläkin parempia kun saadaan syöttöpeliä parannettua entisestään. Tänään oltiin tarvittavalla tasolla mutta ei riittävällä. Kuitenkin aiken kaikkiaan voitto on aina voitto"

Harjoituspelit jatkuvat viikon päästä lauantaina, jolloin Poriin saapuu Veikkausliigajoukkue Haka, ottelu on nähtävissä taas SKlive-palvelun kautta.