MuSa matkustaa Klubi 04:n vieraaksi Helsinkiin

Musan Salama matkustaa viimeiseen vieraspeliinsä tällä kaudella Helsinkiin, kun vastaan asettuu HJK:n farmijoukkue Klubi 04.

Klubin syyskierros ollut alavireinen

Klubi 04 aloitti kautensa vahvasti, eikä hävinnyt kevätkierroksella kuin kolme ottelua. Näistä kolmesta joukkueesta yksi oli MuSa, kun porilaiset onnistuivat voittamaan Klubin 4.7. pelatussa ottelussa 3-1-lukemin. Kevätkierroksen jälkeen Klubi oli vahvasti nousutaistossa mukana, mutta syyskierroksen alavireiset otteet ovat ajaneet Klubin sarjan keskikastiin, mutta mahdollisuuksia neljän joukkoon vielä on. Sarjaa johtavaan SalPaan matkaa on kuitenkin jo 12 pistettä, joten nousuhaaveet taitavat Klubilla olla jo kuopattu.

Nuorista pelaajista koostuva taitava ja liikkuva Klubi on onnistunut syyskierroksella voittamaan vain yhden ottelun, kun VJS kaatui Bolt Arenalla 4-3-lukemin. Kokonaisuudessaan Klubi on kerännyt 31 pistettä maalierolla 45:41. Parhaita maalintekijöitä ovat olleet Anton Aaltonen sekä Tiquinho, molemmilla seitsemän osumaa tehtynä.

Musan Salama hyvässä vireessä Helsinkiin

Musan Salama on pelannut kaksi ottelua Risto Puustisen valmennuksessa ja saldona on yksi tasapeli sekä yksi voitto. MuSa on päästänyt kahdessa pelissä vain yhden maalin, joten puolustuspelaaminen on selvästi parantunut. Suuria muutoksia ei ole tehty, mutta ryhmityksen muuttamisen takia puolustuspelaaminen on ollut tiiviimpää, eikä vastustajat ole päässeet yhtä helposti maalipaikkoihin. Kauniaisissa päästetty maali tuli vielä rangaistuspotkusta, joten pelitilannemaalia Salamalle ei ole kahdessa viime ottelussa tehty.

Tiivis puolustuspelaaminen on Helsingissä tärkeässä roolissa, sillä Klubi 04 liikuttaa palloa erittäin nopeasti. Musan Salaman tuleekin jatkaa keskiviikkona kurinalaista puolustuspelaamista, jos pisteistä halutaan taistella. Salaman tarvitsee myös tehdä paremmalla prosentilla maalipaikoista maaleja. Kaksi viime peliä ovat kuitenkin antaneet uskoa tekemiseen ja joukkueessa vallitsee erinomainen fiilis.

Joukkueen päävalmentaja Risto Puustinen tietää millainen vastustaja on vastassa:

”Taas lähdetään vieraspeliin ja vastassa on nuori sekä vikkeläjalkainen Klubi 04. Tiiviillä puolustuspelillä sekä nopeilla tilanteenvaihdoilla lähdetään kasvattamaan pistepottia. Kova haaste on edessä, mutta uskon, että joukkue on valmis, vaikka sunnuntaina juuri pelattiin.”

Klubi 04 – Musan Salama keskiviikkona 14.9. klo 19:00 Bolt Arenalla.

Musan Salama lähtee hyvällä fiiliksellä Helsinkiin.

Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com