MP-ennakko: Perjantai-illan huumaa Karhuhallissa

MP saapuu MuSan vieraaksi Karhuhalliin

MuSan Cup-taival jatkuu huomenna perjantaina Karhuhallissa klo 19 alkavassa ottelussa, kun Mikkelin Palloilijat asettuu vastaan. MP:n aloitus Suomen Cupissa sarjanousijana on ollut hyvä, kun se on voittanut molemmat ottelunsa. Ensin kaatui MYPA ja viime kierroksella Gnistan. MP on kahteen peliin tehnyt yhteensä seitsemän maalia ja päästänyt vain kaksi. Mielenkiintoisina niminä joukkueesta voi nostaa Lyon Dantas Firmino ja Irfan Sadik. Firmino on viimeistellyt kahdessa pelissä kaksi maalia, Sadik puolestaan kolme. Pidä näitä herroja silmällä.

MuSalla puolestaan on tällä hetkellä yksi voitto ja tappio kasassa Cupissa. Viime viikolla joukkue kaatoi MYPA:n vieraissa lukemin 1-2. Tuolloin maaleista vastasivat Juuso Aalto ja Joni Lämsä. Tilanne on Ykkösen A-lohkossa tasainen ja jatkopaikat on vielä auki. MP ja KTP ovat kuudessa pisteessä, MuSa ja Gnistan kolmessa ja MYPA:lla sekä EIF:llä on vielä pistepotti avaamatta. Huomenna MuSalla on siis paikka ottaa MP kiinni pisteissä.

Valmentaja Ville Ulanen ennakoi kovaa peliä:

- Viime viikosta ollaan jatkettu sitä ajatusta, miten haluttaisiin pelata perjantaina ja pyritty ottamaan huomioon myös Mikkelin vahvuuksia. Aiemmissa peleissä erinomaisesti esiintynyt MP on varmasti huomenna kova vastus. Se tapa, jolla he ovat pelanneet, on ollut paljon sen tyylistä, jolla tavalla me pelattiin viime kaudella. Erittäin työteliäs joukkue vastassa. Omaa tekemistä ollaan koitettu saada eteenpäin ja hiottu pieniä tärkeitä asioita lisää ryhmityksen tapaan pelata.

- Meidän pitää perjantaina vastata siihen työmäärään, jonka vastustaja pyrkii toteuttamaan. Mikkelillä on muutama todella hyvä pelaaja, jotka pyritään huomioimaan. Meidän ryhmityksessä tulee olemaan myös muutoksia ja mielenkiinnollla odotan miten homma toimii. Hienoja pelejä näin talvikaudella.

MuSa - MP pe 7.2 klo 19 @ Karhuhalli

Liput: 5€ - TERVETULOA!


Kommentit