Maalivahtiosasto valmis kahdella sopimuksella

Tomppa nähdään tolppien välissä ensi kesänäkin. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

"Toki myös rooli yhtenä sakkokassan hoitajana helpotti päätöstä jäädä MuSaan"

Uusien sopimuksien julkaiseminen jatkuu ja nyt luvassa kaksi sopimusta maalivahtiosastolle. Kaksi edellistä kautta MuSan maalilla pelannut Tomi Mikkelsson on tehnyt vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa, joten tuttu mies nähdään maalin suulla myös ensi kesänä. MuSa on myös tehnyt vuoden sopimuksen Olli Hakanpään kanssa, joka siirtyy Salama-paitaan FC TPS:stä.

22-vuotias Porista lähtöisin oleva Mikkelsson palasi ennen kautta 2018 takaisin MuSaan, jossa aloitti jalkapallon pelaamisen. Siitä saakka "Tomppa" on kantanut ykkösmaalivahdin viittaa ja viime kaudella mies aloitti yhteensä 24. ottelussa pelaten neljä nollapeliä. Huippuvenytyksiä nähtiin läpi kauden.

"Oikein hyvillä fiiliksillä jatkosopimuksesta, joukkueessa on hyvä meininki päällä. Meillä on kentällä ja kopissa laidasta laitaan hyviä jätkiä. Itse olen Porissa viihtynyt oikein mainiosti viimeiset pari vuotta ja täällä on saatu järjestettyä kaikki tarvittava hyvin, toki myös rooli yhtenä sakkokassan hoitajana helpotti päätöstä jäädä MuSaan." - Tomppa heittää vielä loppuun kieliposkella.

Viime kaudesta lähdetään parantamaan ja mies odottaa jo innolla kohta käynnistyvää Suomen Cupia:

"Viime kausi oli onnistunut ja samalla myös varmasti opettavainen joukkueelle ja varmasti myös koko seuralle. Tulevalla kaudella lähdemme taas taistelemaan jokaiseen peliin ja viihdyttämään porilaista jalkapalloväkeä. Luonnollisesti tavoite on parantaa viime kaudesta peliesityksiä sekä tuloksia. Innolla odotan tulevaa kautta ja onneksi ei ole kauaa kun jo Suomen Cupin pelit alkaa."

Turusta kotoisin oleva ja TPS:n junioripolun 12-vuotiaasta pelannut Hakanpää liittyy uutena miehenä vahvistamaan maalivahtiosastoa TPS:n A-junnuista. Miehen tavoitteisiin kuuluu seuraavan askeleen ottaminen uralla. Vuonna 1999 syntynyt mies kertoo hieman taustastaan ja odotuksistaan tulevalle kaudelle:

"Jalkapallon olen aloittanut Turun nappulaliigassa Kupittaan joukkueessa. 12-vuotiaana tieni johti Turun Palloseuraan ja kaikkien juniorijoukkueiden läpikäymiseen. Junioreiden maaotteluitakin olen päässyt kokemaan kentällä."

"Tänä syksynä tie vei Musan Salaman edustusjoukkueeseen ja olen valmis tekemään todella paljon töitä joukkueen eteen. Tavoittelen tällä kaudella hyviä otteluita Ykkösessä, itseni kehittämistä pelaajana sekä joukkueen menestystä. Isona haaveenani on päästä pelaamaan Euroopan kentille."

Seuran oma kasvatti Rasmus Simula täydentää vielä kolmantena maalivahtina maalivahtiosastoa. Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi mukaan tällä kolmikolla lähdetään kauteen.

"Tomppa lasketaan jo kokeneeksi maalivahdiksi, jolla rutiinitaso on hyvällä tasolla Ykköseen. Olli (20v) tulee TPS:n laadukkaasta junnuputkesta ja on raamikas jalalla hyvin pelaava maalivahti. Kaksikkoa tukee oma nuori kasvatti Rasmus Simula. Tällä kolmikolla voimme katsoa luottavaisesti kohti kesää."

Lisää sopimuksia vielä tulossa tällä viikolla. Pysy kuulolla!

Olli Hakanpää vahvistaa maalivahtiosastoa. (Kuva: Tiina Pirilä)


Kommentit