Maalihanat aukesivat kunnolla!

Salama vietti eilen torstaina oikein kunnollisia maalijuhlia kun se kohtasi kotiottelussa urheilukeskuksen tekonurmella Salpan voittaen peräti 10-2. Tulos antoi varmasti kaikille aihetta hymyyn. Aina ei ole helppo lähteä suosikkina otteluun mutta nyt tällä kertaa sekin onnistui ja esitys oli vielä nousujohteinen.

- Saatiin mitä haluttiin ja siitä kiitokset pelaajille ja varsinkin toisen puoliajan esitykselle. Jalkapallossa usein altavastaaja pystyy haastamaan tasapainoisestikin jonkin aikaa, mietti ottelua päävalmentaja Ville Ulanen.

Joukkue on pelannut ennen tätä viimeiset harjoitusottelut hyvin mutta maaleja ei oltu hirveästi päästy näkemään. Nyt oli tärkeää, että usea pelaaja sai onnistumisen. Oli myös hienoa, että tulosta tuli erikoistilanteista, tällä kertaa neljä maalia kulmapotkuista.

- Startti oli meiltä hyvä ja saatiinkin nopeasti pari maalia. Sen jälkeen oltiin kaksinkamppailuissa vähän löysiä ja tietynlainen päättäväisyys puutui tekemisestä. Vähän pelattiin myös liian pienessä tilassa ihan pelaamisen takia eikä koitettu edetä siitä tarpeeksi nopeasti eteenpäin, kertasi Ulanen ensimmäiseisen jakson tapahtumia.

Eli Myös vähän sapiskaa antoi valmennus joukkueelle. Toiselle jaksolle kuitenkin joukkue paransi otteitaan ja tulosta tuli laajalla rintamalla. Ties mitkä keitot Ulanen tauolla tarjosi vai oliko mahdollisesti Ilkalla näppinsä pelissä, mene ja tiedä.

- Toisella jaksolla kaikki Salpan tilanteet saatiin täysin nolliin ja tunnin kohdilta loppuun olikin sitten tulitusta. Tarkoitus oli alunperin, että tässä pelissä saataisiin vielä hallinta muutettua enemmäksi maalintekotilanteiksi ja siinä onnistuttiin joten tyytyväinen olen pelin antiin, summaa ottelun iloinen Ulanen.