Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Ljungmanin jatkaminen on joukkueelle iso asia. Hän on todella esimerkillinen pelaaja kaikessa tekemisessä. Hän tekee asioita juuri niin kuin pyydetään ja hänen perustasonsa on tällä hetkellä korkea. MuSaFutsalissa hän aloittaa jo seitsemännen kautensa. Kuuden kauden aikana hän on pelannut 82 ottelua, joissa on tilastoinut tehot 15+22=37. Milloinkaan Ljungman ei joukkueen tehokkaimpia ole ollut, eikä häneltä mitään sellaista roolia odotetakkaan. Viime kauden 16 pelattua ottelua toi kasaan 3+3=6 tehopistettä. Kertaalleen hänet valittiin joukkueen parhaimmaksi pelaajaksi. Viime kaudella oli monessa muussakin pelissä joukkueen parhaimmistoa, mutta palkinnot nappasi yleensä joku pistehirmu.

Valmentaja Juha Helander on äärettömän onnellinen ”Miltsin” jatkosta. ”Muutoin olisin joutunut soittelemaan hänelle koko kesän ja maanittelemaan jatkamaan”, naurahti Helander. Ljungman kuuluu valmentajan luottopelaajiin, ja niihin, joita laitetaan kentälle suojelemaan johtoasemaa lopussa.

Viime kausi kun päättyi koronaviruksen takia liian aikaisin, oli kova paikka myös Ljugmanille. Tosi iso harmitus jäi kytemään pitkäksi aikaa. Nyt se on kuitenkin käännetty haluun voittaa tulevalla kaudella. Ljungman lähtee tulevaan kauteen kirkkain mitali mielessä.

Elokuun tullessa nurkan takaa niin alkaa pelaajasopimusuutisia tulla julki. Nyt on jo muutama pöytälaatikossa ja neuvottelut ovat kesken muutamien kanssa. Seuraa meidän sosiaalisen median tilejä ja kotisivuja niin pysyt kartalla, että missä mennään. Miesten jalkapallon Ykkösen otteluista löydät pelaajiamme maaliveikkauspisteissä.

Kuva: Kari Saha /Urheilusuomi.com

Kuva: Kari Saha /Urheilusuomi.com