Lisää sopimusuutisia - Juho Montolalle vuoden jatkosopimus

Montsi jatkaa keskikentällä myös ensi kaudellla. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Montsi jatkaa keskikentällä myös ensi kaudellla. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Ruskon Pallon kasvatti Juho Montola jatkaa MuSan keskikentällä

Viime kaudella kesken kauden TPS:stä MuSaan siirtynyt Juho Montola on solminut seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen! Peliajan perässä Poriin tullut 20-vuotias Ruskosta kotoisin oleva Montola otti paikkansa MuSan keskikentältä ja pelasi yhteensä 21 ottelussa, joista 18. ottelussa pelasi täydet minuutit. Mies pystyi pelaamaan myös puolustuksen eri rooleissa tarvittaessa. Maaleja mies teki kolme kappaletta, joista kaksi oli voittomaaleja.

Myös nuorten maajoukkueessa pelannut Montsi jatkaa innoissaan MuSassa ja mies on sopeutunut Poriin hyvin:

"Hyvät fiilikset jatkaa MuSassa! Viihdyin hyvin täällä viime kaudella ja uskon, että pystytään vieläkin parantamaan viime kaudesta sekä joukkueena että henkilökohtaisesti. Kaikki kannustamaan meitä ensi kaudella!"

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi pitää Montolaan nuoresta iästään huolimatta jo kokeneena pelaajana:

"Juho Montola saapui meille viime toukokuussa, kun hänen ura TPS:ssä junnasi hieman paikoillaan. Iloisena voimme todeta, että hän jatkaa meillä vuoden sopimuksella."

"Juho tuo vaihtoehtoja keskikentän keskustaan ja puolustukseen. Juholla on hyvä vainu vastustajan boksissa ja hän tekikin viime vuonna arvokkaita maaleja. Pitää muistaa että puhumme vasta 20-vuotiaasta pelaajasta, joka ikäisekseen on jo erittäin kokenut pelaaja."

Lisää sopimuksia vielä luvassa tällä viikolla. ​​​​​​


Kommentit