Kumpaan suuntaan Cuppi kallistuu?

Musan Salama jatkaa kovaa ja kiihtyvää vauhtia valmistautumistaan tulevaan sarjakauteen niin pelikentällä kuin toimistonkin puolella. Tulevana lauantaina 12. helmikuuta pelataan jälleen Suomen Cupia, tällä kertaa Turussa ja vastassa TPS.

Viime viikonloppuna kärsityn kirvelevän tappion jälkeen joukkue on varmasti sisuuntunut ja oikealla tavalla vihainen. Joukkue kuitenkin pelasi melko hyvän ottelun ja varmasti se antoi intseluottamusta jatkoon.

- Viime lauantaina päästiin jo lähelle voittoa. Parannettavaa tottakai jäi paljon mutta ensimmäinen puoliaika jokseenkin hyvännäköistä peliä meiltä, totesi pelistä päävalmentaja Ville Ulanen ottelua analysoituaan.

TPS on varmasti vielä astetta kovemoi vastus joten meidän joukkueelta vaaditaan otteisiin parannusta ja ennen kaikkea tasaisuutta koko 90 min ajan. Kyseessä on ottelu jonka varmasti molemmat joukkueet haluavat voittaa koska ottelun voittaja saa mahdollisuuden taistella jatkopaikasta cupissa. Eli panosta siis otteluissa riittää näin harjoituskaudellakin.

- Hienoa vierailla Turussa ja kohdata perinteinen suomalainen seura jonka puitteet ja tekeminen ovat kovalla tasolla, Ulanen tunnelmoi.

Vaikka nyt vielä taistellaankin jatkopaikasta cupissa niin kyseessä on kuitenkin valmistaumisjakso huhtikuussa alkavaa sarjaa varten. Niin kokoonpanoa kuin pelitaktiikoita kokeillaan isosti tässä vaiheessa eikä myöskään haluta paljastaa kaikkea kesää silmällä pitäen. Voittamaan kuitenkin Musan Salama lähtee jokaista otteluaan, niin tätäkin. Odotettavissa voi olla kiihkeäkin kamppailu.

- TPS:n ja Musan Salaman väännöt ovat olleet tunteikkaita lähimenneisyydessä enkä näe mitään syytä miksi ei näin olisi nytkin. Kuitenkin kokonaisuuden kasvattaminen on hyvä tavoite tähän otteluun sekä askeleen eteenpäin ottaminen viime viikosta, päättää piiskuri.

Ottelun näet Ruutu+ -palvelusta.


toivottavasti lauantaina tps joutuu polvistumaan porilaisten taistelun edessä.