KTP:n vieraaksi Kotkaan - Iso taistelu kolmannen sijan suhteen edessä

<p>Kurittaako Taka kotkalaisia jälleen? (Kuva: UrheiluSuomi.com)</p>

Kurittaako Taka kotkalaisia jälleen? (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Kriittinen peli kolmannen sijan taistelun suhteen

MuSa jatkaa maanantaina Ykkösen kautta toiseksi viimeisellä vieraspelillä Kotkassa KTP:tä vastaan. Edellisestä pelistä onkin jo reilu viikko aikaa, joten kuluneen vapaaviikon peleistä joukkue on käyttänyt harjoitteluun ja lepoon.

Taistelu Ykkösen sijoista 3-5 käydään kolmen joukkueen kesken: MuSan, KTP:n ja FF Jaron. Maanantain kamppailu on siis tältä kantilta iso, erityisesti MuSalle se on aikalailla pakkovoitto, mikäli se haluaa taistella kolmannesta tai neljännestä sijasta. KTP on neljän pisteen päässä ja Jaro kuuden pisteen päässä yhden pelin enemmän pelanneena. Tasapelillä toki saumat vielä säilyisi, mutta vaatisi kotkalaisilta ja pietarsaarelaisilta apua kahdessa viimeisessä pelissä.

KTP:n kausi on ollut ailahtelevainen ja joukkue menetti myös maalitykki Kalle Multasen ulkomaille kesken kauden. Kotkalaiset ovat kuitenkin viime aikoina saaneet pelistä kiinni ja tällä hetkellä joukkue seilaakin hienossa neljän ottelun voittoputkessa.

Siinä missä KTP on neljän ottelun voittoputkessa, ovat porilaiset joutuneet kolmen pelin tappioputkeen. Sitä lähdetään maanantaina katkaisemaan KTP:n kustannuksella. Joukkueiden edellisen kohtaamisen MuSa voitti Stadionilla lukemin 2-1, tuolloin Taiki Kagayaman ja Takanori Yokochi vastasivat maaleista. Keskinäiset taistelut ovat menneet tasan, KTP:n viedessä ensimmäisen Kotkassa.

Nyt lähdetään hakemaan toista päänahkaa.

Ville Ulasen ennakkokommentit

"KTP pystyttiin kaatamaan viimeksi Porissa ja tuota tulosta lähdetään taas hakemaan maanantaina. Ollaan saatu hyvä treeniviikko alle ja halutaan siirtää se myös pelikentälle. Toki vastustaja on ollut hyvässä vireessä ja meillä ollut vähän loukkaantumisten kanssa painia."

"Tähän peliin saadaan mukaan muutamia pelaajia sairastuvalta, vaikka eivät ole ihan täydessä kunnossa. Meiltä vaaditaan teknistä onnistumista pallon kanssa, jotta meidän suunnitelma voidaan toteuttaa." - valmentaja Ville Ulanen

KTP - MuSa maanantaina 30.8 klo 18.30 Arto Tolsa Areenalla. Seuraa suorana Elisa Viihde Sportilta.


Kommentit