KTP-raportti: "Ihan ei riittänyt meillä tänään"

MuSa johti ensimmäisen puoliskon jälkeen - KTP tuli kuitenkin rinnalle ja ohi

MuSa lähti Kotkaan allaan upea kotivoitto AC Oulusta. KTP lähti otteluun puolestaan neljän pelin pisteputkessa. Vieraiden kokoonpano pysyi samana, mitä se oli keskiviikkona Oulua vastaan.

Peli oli pitkälti hyvin sellainen, mitä odotuksissa oli, kovaa taistelua ja puolustusta hyvin hyökkäävää KTP:tä vastaan. KTP sai hyökkäyksiä jo luotua ensimmäisellä jaksolla, mutta pientä takkuilua siellä oli mm. viimeistelyn kanssa. Ensimmäisen hyökkäyksen vieraat saivat noin 10. minuutilla, joka johti vapaapotkuun hyvästä keskityspaikasta. Taiki Kagayaman keskitys vapaapotkusta johti vielä kulmaan, josta syntyi kelpo maalipaikka. Jussi Välilä pääsi puskemaan Kagayaman kulmasta, mutta puskuun ei saatu tarvittavaa voimaa ja näin se oli suhteellisen helppo torjunta KTP:n maalivahdille Jiri Koskelle. 29. minuutilla vieraat saivat loistavalta paikalta juuri boksin ulkopuolelta vapaapotkun. Matias Sallila juoksi pallon yli ja Kagayama täräytti pallon upealla laukauksella oikeaan yläkulmaan, johon Jiri Koskella KTP-maalilla ei ollut mitään sanottavaa. Maali oli Kagayaman toinen ja mies on nyt tehnyt maalin kahdessa peräkkäisessä ottelussa. MuSan johdossa tauolle.

Taikin upea maali vapaapotkusta:

KTP odotetusti lisäsi painostusta toisella puoliskolla ja se tuotti melkein heti tulosta. Se sai heti alkuun kaksi paikkaa ja kolmas tuotti sitten maalin. Pallo pomppi maalin edustalla, johon Anton Eerola tuli ja laittoi pallon ohi Janne Järnstedtin. KTP siirtyi sitten myöhemmin 74. minuutilla johtoon, kun yksinkertaisilla, mutta hienoilla syötöillä pelattiin pallo laitaan Manel Gasparinille, joka keskitti ja Kalle Multanen puski pallon maaliin. Harmillisesti vieraiden kannalta pallo lipesi vielä Järnstedtin käsistä maaliin. Multanen kaunisteli vielä 85. minuutilla lukemia, kun Aleksi Pahkasalo pelasi hienosti miehen läpi ja tämä laittoi tolpan kautta pallon ohi Järnstedtin. Näihin lukemiin myös jäätiin. KTP:lle ansaitusti pisteet.

Valmentaja Ville Ulasen kommentit:

"Pääsimme ensimmäisellä puoliskolla hienolla vaparimaalilla johtoon. KTP pystyi kuitenkin tänään teknisesti hyvään suoritukseen ja sai pelattua hyvin palloa omilleen, varsinkin toisella puoliajalla."

"Multanen ja Pahkasalo saivat luotua älykkäillä juoksuilla ylivoimia keskelle ja löysivät ylöspäin vapaita pelaajia sen seurauksena. Olimme hyvin siinä lähellä koko ajan ja saatiin roikuttua sinne 75. minuutille asti. Ihan ei riittänyt meillä tänään, että oltaisiin tuliaisia saatu mukaan Poriin."

"Tällä viikolla pelataan vielä ja käydään tästä pelistä kehitettäviä asioita läpi ja sen jälkeen siirretään ajatuksia kohti tulevaa."

MuSalla pelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina, kun vastaan asettuu EIF Stadionilla klo 18.30. Isot ja tärkeät pisteet jaossa!

<p>Kotipelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina EIF:iä vastaan. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)</p>

Kotipelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina EIF:iä vastaan. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)


Kommentit