KTP-ennakko: "Päästään taas testaamaan omaa sitkeyttä"

<p>Onnistuuko Taiki Kagayama maalinteossa myös maanantaina? (Kuva:UrheiluSuomi.com)</p>

Onnistuuko Taiki Kagayama maalinteossa myös maanantaina? (Kuva:UrheiluSuomi.com)

Maanantai-iltana sarjan kuudentena oleva MuSa kohtaa viidentenä olevan KTP:n Kotkassa. Molemmilla joukkueilla on kasassa kahdeksan pistettä. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella.

KTP on aloittanut kautensa kahdella voitolla (AC Kajaani, EIF), kahdella tasapelillä (MYPA, FF Jaro) ja kahdella tappiolla (Haka, AC Oulu). Joukkue on pystynyt raapimaan pisteitä vain ennakkoon heikommilta joukkueilta, kun taas puolestaan sarjan kärkijoukkueilta on tullut takkiin. KTP:n puolelta katseet kannattaa ainakin suunnata Kalle Multaseen, joka neljällä maalillaan on tällä hetkellä Ykkösen maalipörssin jaetulla kärkisijalla FC Hakan Salomo Ojalan kanssa. Toinen seurattava on Aleksi Pahkasalo, joka on jaetulla kolmossijalla kolmella maalillaan.

MuSa lähtee otteluun loistava AC Oulu-voitto taskussaan. Yhdeksään päivään kolmas peli, eli tiukalla tahdilla on pelejä viime aikoina pelattu. MuSa pääsee taas mittaamaan tasonsa yhtä kärkijoukkuetta vastaan ja valmentaja Ville Ulanen on siitä innoissaan.

"Kolmas peli lyhyen ajan sisään ja päästään taas testaamaan omaa sitkeyttä Veikkausliiga-paikkaa tavoittelevaa joukkuetta vastaan. Tiedetään, miten KTP oletettavasti tulee meitä vastaan pelaamaan ja ollaan mietitty, että miten pystyttäisiin siihen vastaamaan."

"Kärkijengit ovat kaikki laadukkaita nippuja ja meidän tulee pystyä olemaan eri tavalla pallon kanssa kuin viime peleissä. Jos me pystytään pallollista peliä toteuttamaan suunnitelman mukaisesti, niin meille avautuu varmasti tarvittava määrä paikkoja maalintekoon."

KTP - MuSa maanantaina 3.6 Arto Tolsa Areenalla. Seuraa suorana Elisa Viihteeltä.


Kommentit