KTP-ennakko - "Meille jäi paha maku viime vierailulta"

Vieraita Kotkasta - isot pisteet jaossa

Lauantaina pelataan isoista pisteistä, kun KTP Kotkasta saapuu MuSan vieraaksi Stadionille. Päivälle on luvattu hellettä ja pelin panokset ovat melkein tapissa, joten lähtökohdat peliin ovat erinomaiset ja hieno päivä luvassa.

Kohtaaminen on joukkueiden toinen tällä kaudella, KTP oli Kotkassa vahvempi lukemin 3-1. Tuolloin MuSa pystyi vielä ensimmäisellä puoliskolla sinnittelemään ja johtikin vielä 0-1 ensimmäisen puoliskon jälkeen, mutta toisella puoliskolla KTP tuli rinnalle ja ohi. Taiki Kagayama vastasi MuSan maalista upealla vapaapotkulla.

Niin kuin aiemmin mainittu, panokset ovat lauantain osalta melkeinpä tapissa. Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa peräkkäin, MuSa on jaetulla kolmossijalla FF Jaron kanssa ja KTP neljä pistettä perässä. On siis sanomattakin selvää, että lauantain ottelu on iso, ero joko pysyy samana, kasvaa seitsemään pisteeseen tai huonoimmassa tapauksessa KTP hengittää jo pisteen päässä.

Muuten KTP:n kausi on ollut pienoinen pettymys tähän mennessä. Peli on takkuillut ja viimeisestä viidestä pelistä se on hävinnyt kolme (FC Haka, FF Jaro ja AC Kajaani) ja voittanut kaksi (MYPA ja EIF). KTP:tä ei sovi kuitenkaan aliarvioida missään tapauksessa, sillä nimilista heillä on vahva ja tulivoimaa löytyy. Positiivisessa mielessä mainitsemisen arvoinen juttu on KTP:n yleisömäärä. Se on vetänyt upeasti 2063:n keskiarvolla tähän asti ja viime pelissä MYPA:a vastaan tehtiin kauden yleisöennätys: 3575.

MuSa lähtee lauantain peliin kahden pelin voittoputkessa ja viimeisestä seitsemästä pelistä ollaan voitettu viisi, yksi tasapeli sekä tappio FC Hakalle. Erinomaista virettä on tarkoitus jatkaa ja silmissä kiiltää revanssi KTP:sta, tämän vahvistaa myös valmentaja Ville Ulanen:

"Aurinkoinen pelipäivä luvassa lauantaina. Hikinen matsi varmasti tulossa, ihan jo lämpötilankin puolesta. Kyllä meille jäi paha maku viime vierailulta Kotkasta ja sitä makua koitetaan muuttaa maistuvammaksi."

"KTP pystyi pelillisesti ehjään suoritukseen kotonaan ja on laadukas nippu nimilistaltaan. Me ollaan sitä laatua osoitettu yhdessä tekemisellä ja sitä olisi tarkoitus jatkaa lauantaina. Pelin juoni on varmasti aika lailla sama kuin viimeksi, mutta jos me pystytään parantamaan viimekertaisesta, sitten ollaan jo lähellä, että tapellaaan pisteistä."

Loukkaantuneina ulkona pelistä Ulasen mukaan ovat Ronald Karlsson ja Janne Järnstedt. Lisäksi koko kauden sivussa olevat Samu-Petteri Mäkelä ja Jesse Junnila.

MuSa - KTP lauantaina 27.7 klo 17 Porin stadionilla! Tervetuloa seuraamaan jännittävää kamppailua, nauttimaan helteestä ja kannustamaan MuSa kriittiseen kotivoittoon!

Toivotamme myös Pori Cupiin osallistuvat joukkueet Porin ulkopuoleltakin tervetulleeksi matsiin, alle 16v ilmaiseksi! Aikuiset - 12€ ja opiskelijat/eläkeläiset 8€.


Kommentit