Keskiviikkona vieraita Kauniaisista

Grankulla IFK saapuu keskiviikkona Porin stadionille

Tulevana keskiviikkona Porin stadionilla pelataan taas tärkeistä pisteistä, kun Salamallekin aiemmilta vuosilta tuttu GrIFK saapuu Poriin. Kauniaislaisten kausi on ollut tulosten valossa samankaltainen kuin MuSalla. GrIFK on pelannut MuSaa yhden ottelun enemmän ja pisteitä kauniaislaisilla on seitsemän, kun taas porilaisilla on kahdeksan. GrIFK on voittanut kahdeksasta pelaamastaan ottelusta kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kuusi kertaa. Huomionarvoista on se, että GrIFK on voittanut molemmat pelinsä vieraskentällä. Ensin toukokuussa Kaarinassa pelatussa ottelussa kauniaislaiset hakivat kolme pistettä puhtaasti 0-4 ja kesäkuun alussa EPS:n vieraana ollut GrIFK haki Espoosta 1-3 voiton.

Kauniaislaiset ovat tehneet pelaamissaan otteluissaan 12 maalia ja päästäneet 14 maalia. Heidän paras maalintekijä on Matias Sorvali viidellä osumallaan ja seuraavaksi eniten maaleja (2) on tehnyt kokenut Petter Meyer, joka on pelannut Grankulla IFK:ssa nyt kymmenen kautta putkeen. Meyerilta löytyy myös Veikkausliigakokemusta FF Jaron riveistä.

MuSa lähtee parantamaan tekemisen laatua tulevassa ottelussa

Viime lauantaina pelattu ottelu Vantaalla oli varsin kaksijakoinen kahden erilaisen puoliajan vuoksi. Salama paransi selkeästi pelaamistaan toisella jaksolla, mutta vantaalaisten kolmen maalin etumatka oli liikaa porilaisille.

Keskiviikkona MuSan tarkoitus on keskittyä omaan tekemiseen ja sitä kautta lähteä pelaamaan jälleen pisteistä. Päävalmentaja Ville Ulanen tietää, millainen vastustaja on kyseessä:

”GrIFK on hyvä joukkue ja voidaan sanoa jo kestomenestyjäksi Kakkosessa. He pystyvät nopeisiin tilanteenvaihtoihin ja ovat niissä vaarallisia.”

”Kyllä meidän keskittyminen on omassa tekemisessä tätä ottelua lähestyttäessä. Jonkin verran mietittävää on pelaajavalinnoissa ja etenkin siinä, ketä meillä on käytössä. Meidän pitää kaikkien nostaa omaa pelaamisen tasoa ja sillä tavalla nostaa yhteispelaamisen tasoa. Siitä lähdetään, että kaikki tehdään asioita paremmin kuin viimeksi”, Ulanen jatkaa.

Musan Salama – Grankulla IFK keskiviikkona 22.6. klo 19:00 Porin stadionilla.

Satakunnan Kansa näyttää ottelun suorana (tilaus vaaditaan).

Onnistuuko Egzon Avdi keskiviikkona maalinteossa?Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Onnistuuko Egzon Avdi keskiviikkona maalinteossa?

Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com