KAUSI STARTTAA KOTIOTTELULLA!
​​​​​​​

kausi alkaa kotiottelulla Jippoa vastaan

Vihdoin se alkaa, nimittäin Ykkösen sarjakausi. Salama aloittaa su 9.5. klo 18:30 kotiottelulla Porin Stadionilla joensuulaista Jippoa vastaan. Avoinna on vielä, voimmeko ottaa yleisöä. Mutta ottelu on joka tapauksessa seurattavissa Ruutu+ palvelussa

https://www.ruutu.fi/stream/3843904

- Hyvä joukkue heti kärkeen vastassa. Jippo voitti tuossa äsken kaksi liigajoukkuetta jättäen nämä nollille joten kovavireinen joukkue saadaan vastaan, ennakoi päävalmentaja Ville Ulanen.

Sarjan alkua on odotettu pitkään ja pelattu paljon harjoitusotteluja sekä treenattu. Nyt tosipelien alkaessa myös vastustaja otetaan joukkueessa tarkempaan tarkkailuun, koska oma peli on aina myös suhteessa vastustajaan.

- Jippo haluaa olla periksiantamaton joukkue joka nojaa vahvaan yhteistyöhön. Lisäksi joukkueella on hyviä pelaajia, mm. Inalien kärjessä ja Hiltusen veljekset. Joukkueesta löytyy myös kokemusta joten ennalta voi sanoa, että joukkue on hyvin koottu ja roolituksia mietitty varmasti viimeisen päälle, analysoi Ulanen vastustajan pelaamista ja materiaalia.

Oma peli on harjoituskauden aikana muokattu taas vastaamaan Ykkösen sarjan vaatimuksia. Halu menestyä on kova ja siksi omaa tekemistä on kehitetty entisestään.

- Meidän tulee vastata Jipon laadukkaaseen pelaamiseen ja olemme tehneet hartiavoimin töitä sen eteen. Ollaan koitettu kehittää meidän peliä ja toivottavasti tällä kaudella yleisökin tulee näkemään tämän, toivoo Ulanen.

MuSa on ollut edellisilläkin kausilla työteliäs joukkue ja tätä on talven aikana painotettu valmennuksen toimesta lisää. Asiat tapahtuvat usein henkisellä puolella ja tähän on pyritty myös panostamaan.

- Se mitä Jippo haluaa olla on paljolti niitä asioita, joita me olemme parin kauden ajan oltu. Tietynlainen lataus henkisellä puolella tulee meidän saavuttaa, jotta saadaan itsestämme paras irti. Taistelutahto ja viimeiseen asti töiden paiskiminen pitää olla tälläkin kaudella iso osa meidän identiteettiä ja niiden pitää näkyä heti sunnuntaista lähtien. Meillä on hieno joukkue täynnä mahtavia persoonia ja erittäin ylpeä olen saadessani luotsata heitä. Nyt kaikki peliin, tästä se alkaa, avaa oman joukkueen filosofiaa Ulanen.

Kokoonpano ratkeaa vasta pelipäivänä mutta Ulasen mukaan debyyttejä Musa-paidassa tullaan sunnuntaina näkemään useita.

Toivottavasti saamme pian ottaa myös ison yleisön katsomoon ja luoda pelitapahtumista meidän kaikkein yhteinen juttu tänäkin vuonna.

osuuskaupan ennakko