Kapteenisto valittu kaudelle 2020

Seuran oma kasvatti ja yksi puolustuksen kulmakivistä, Jussi Välilä jatkaa edustuksen kapteenina. (kUVA: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

MuSan edustusjoukkueen kapteenisto kaudelle 2020 on selvillä

Viime kauden kolmikko jatkaa myös alkavalla kaudella

MuSan edustuksen kapteenisto pysyy samana kuin viime kaudella. Kapteenina jatkaa viime kauden tapaa Jussi Välilä. Varakapteeneina niin ikään jatkavat Antti-Pekka Pihlainen ja Verneri Salminen.

Uudelleen valituksi tuleminen on Välilälle kunnia.

- On suuri kunnia jatkaa kapteenina tulevalla kaudella. Tärkeitä arvoja itselle joukkueen toiminnassa on kova työnteon asenne ja positiivinen ilmapiiri kentällä sekä kentän ulkopuolella. Niitä arvoja pyrkii myös omalla esimerkillä tuomaan esille, kommentoi Jussi Välilä.

Joukkueen erinomaisen viime kauden jälkeen Jussi on luottavainen, että helppoja pisteitä ei ole tälläkään kaudella luvassa vastustajille, vaikka ennakoissa povataan MuSaa tippumaan.

- Meillä on joukkueessa hyvä sekoitus kokeneita pelaajia, nuoria lupauksia sekä muutama laadukas ulkomaalaisvahvistus. Uskon, että olemme taas erittäin vaikea vastus kaikille sarjan joukkueille. Joukkuehenki ja yhteisöllisyys tulee olemaan taas isossa osassa tulevalla kaudella, Välilä luottavaisena uuden kauden alla.


Kommentit