Kaksi pistettä jäi Poriin

MuSaFutsal ja Team Vanpa pelasivat sunnuntain ainoassa liigaottelussa. Ottelu meni jatkoajalle saakka, jossa MuSaFutsal iski kertaalleen ja vei voiton

Sunnuntain ainoassa liigaottelussa oli vauhtia riittävästi. Heti alusta saakka peli pyöri kummassakin päässä. MuSaFutsal pelasi omaa rauhallista pidempää hyökkäystä, kun taas vierailijat iskivät nopeita iskuja kotijoukkueen päätyyn. Sunnuntaina nähtiin nopea avausmaali, kun jo parin minuutin jälkeen Jenna Oksanen löysi keskeltä Netta Hannulan. Hän pääsi kääntymään ja laukoi vastustamattomasti pallon ohi Vanpa-vahti Tytti-Maria Mikkolan. Maalin jälkeen vierailla oli vaikeuksia saada peliään kulkemaan MuSaFutsalin korkean prässin vuoksi. Ennen jakson puoliväliä MuSaFutsalin Mira Laurila riisti pallon, joka ohjautui Milla Ljungmanille. Hän ei pallon kanssa aikaillut, vaan ampui alakulmaan ja lukemat taululla 2 – 0. Tämän jälkeen Vanpa alkoi luomaan vaarallisia paikkoja. Vanpa nosti maalivahti Mikkolaa ylös aina kun siihen tuli mahdollisuus. Siiri Lilja torjui tänäänkin hienosti ja esti lähentelyt. Vanpa sai rikottua kuparisensa ajassa 14.25. Jasmine Stubbe pelasi seinän Anette Stubben kanssa ja laukoi noin kymmenestä metristä yläkulmaan. Enempää maaleja ei avausjakso tarjonnut, mutta lukuisia paikkoja oli kummallakin. MuSaFutsal oli jakson aikana enemmän hallitsevampi osapuoli.

Toinen jakso oli enemmän vieraiden hallintaa. Mikkola nousi jatkuvasti mukaan ylös hyökkäyksiin. MuSaFutsal loi jakson alkupuoliskolla muutamia paikkoja, mutta Mikkola esitti lukuisia isoja pelastuksia. Lilja oli lähellä onnistua, kun kulma pelattiin alas saakka. Lilja laukoi, mutta poikkipuu esti maalin synnyn. Vanpa hakkasi päätään MuSaFutsalin puolustusmuuriin, joka näyttikin kestävän, mutta toisin kävi. Lopulta reilu kolme minuuttia ennen loppua Vanpa onnistui tasoituksessaan. A. Stubbe pääsi pelaamaan pallon MuSaFutsalin neliön keskelle, josta Selja Laine laukoi tasoituksen. Näin mentiin toisen kerran peräkkäin Urheilutalolla jatkoajalle. Ensimmäistä kertaa MuSaFutsalin ottelu ratkesi jatkoajalla. Vanpa pyöritti peliään ylhäällä. Hannula pääsi riistämään pallon ja sijoitti omasta päästä pallon kolmannen kerran pitseihin. Vanpan takaa-ajo ei tuottanut tulosta ja voitto MuSaFutsalille lukemin 3 – 2 ja. 2 – 2 (2 – 1). Joukkueiden parhaina palkittiin kummankin joukkueen maalivahdit. MuSaFutsalilta Siiri Lilja ja Vanpalta Tytti-Maria Mikkola.

Ottelun maalikooste: https://youtu.be/G_PXI0jI7gQ

MuSaFutsalin ottelut jatkuvat ensi viikon lauantaina GFT:n vieraana. Kotiyleisön, jota sunnuntaina oli 185 katsojaa, edessä pelataan seuraavaksi lauantaina 30.11. Paikkana poikkeuksellisesti Itätuulen koulu ja vastustajaksi saapuu KaDy Jyväskylästä.