Juho Heikkinen liittyy vahvistamaan MuSaa

"Juholla on nopeus ja tekniikka tarvittavalla tasolla pelata Ykköstä"

MuSan uusin vahvistus on Tampereen Ilveksestä Poriin siirtynyt Juho Heikkinen. 21-vuotias Heikkinen on pelipaikaltaan hyökkääjä, oikealla tai vasemmalla laidalla. Mies edusti viime kaudella Ilveksen kakkosjoukkuetta, joka pelasi miesten Kakkosta B-lohkossa. Pelejä miehelle kertyi yhteensä 21 kappaletta ja niissä syntyi kahdeksan maalia. Tuo joukkue on koottu pitkälti Ilveksen A-junioreista.

"Todella kiva päästä tutustumaan ja näkemään porilaista jalkapallokulttuuria. Toki välillä näin tamperelaisena tuntuu, että ei puhuta samaa kieltä, mutta eiköhän se tästä ala toimimaan." - kertoo Juho Heikkinen.

"Oma ajatus ensi kaudesta on pelata ehjä ja hyvä kausi sekä pysyä kunnossa. Kyllä ne tulokset tulee sieltä sen mukana. Vahvuuksiani varmaankin ovat hyökkäyspäässä pallon kanssa touhuaminen, murtavien syöttöjen antaminen ja hyökkäyksen päättäminen." - jatkaa Heikkinen.

Valmentaja Ville Ulanen uskoo, että myös aikaisemmin A-nuorten SM-sarjaa pelannut Heikkinen pystyy MuSassa ottamaan sen seuraavan askeleen kohti Veikkausliigaa.

"Juho oli meillä testissä joulukuussa ja hänessä oli sellaisia ominaisuuksia, joita joukkueeseen halusimme lisää. Juholla on nopeus ja tekniikka tarvittavalla tasolla pelata Ykköstä. Kun hän on myös päässyt treenaamaan Ilveksen Veikkausliigajoukkueen kanssa, on tämä hänelle se seuraava askel uralla. Uskon, että hänessä oleva potentiaali saadaan käyttöön sarjassa ja Juho pääsee ottamaan sen seuraavan askeleen." - kertoo Ville Ulanen Heikkisestä.

Kuva: Ilves


Kommentit