Joukkue rakentuu - Kidi jatkaa

Juuso "Kidi" Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

"Juusosta on kehittynyt kahden vuoden aikana monipuolinen ja luotettava pelaaja, joka pystyy mukautumaan moneen rooliin. Juusolla on lisäksi temperamenttia, joka sopii tähän joukkueeseen täydellisesti. Porilainen pelaaja, joka on kehittynyt MuSa:n väreissä valtavasti. Loistava palanen tämän vuoden joukkueeseen." päävalmentaja Ulanen kuvailee monelle vastustajalle porilaista "piikkiä lihassa".

kuva:urheilusuomi/kari saha

Parempia kuin Taiki ja Taka

Joukkueen mukana jatkaa mielenkiintoisia testipelaajia. Viime viikolla tarkkaavaisimmat huomasivat tekonurmen viheriöllä useita japanilaistaustaisia pelaajia. Näistä pelaajista osa pakkasi viikonloppuna laukkunsa ja palasi kotimaahansa mutta kaksi pelaajaa jatkaa testissä ja ovat vakuuttaneet Ville Ulasen:

"Mitsuru, hyökkääjä. Mitsu on vakuuttanut päivästä yksi niin valmennusjohdon kuin kaikki muutkin ketkä ovat pelaajan jo nähneet. Hänen tekniikka ja kehonhallinta on silmiä hivelevää. Laukaus on todella kova molemmilla jaloilla ja hän tarvitsee siihen vain pienen latausliikkeen. Mitsu on ollut testijaksolle saapuessaan parempi kuin mitä Takanori Yokochi, jos haluaa vertailua menneisiin vahvistusiin tehdä."
"Naoki, ylempi kk.: Naokiin pätevät samat positiiviset sanat kuin Mitsuun. Erittäin tyylikäs pelaaja, joka pystyy johtamaan orkesteria. Tekniikka ja suunnanmuutos on poikkeuksellisella tasolla Ykköseen. Erittäin ystävällinen ja mukava ihminen. Testijaksolla on esiintynyt jopa paremmin kuin Taiki Kagayama aikanaan, jos taas haluaa vertailua tehdä aikaisempaan."

"Pelaajien taustavoimana toimiva agentti on ottanut Musan Salaman huomaansa ja pystyy tarjoamaan meille poikkeuksellisen laadukkaita pelaajia. Yhteistyö ja luottamus on molemminpuolista ja sitä ollaan halukkaita jatkamaan. Kahden testissä olevan pelaajan lisäksi neuvotteluyhteys Yutaka Abeen on olemassa ja Yutaka haluaa Poriin tulla takaisin. Näistä japanilaisista pelaajista on tullut MuSan vahva tavaramerkki ja ne muistuttavat jopa takavuosien Porissa vaikuttanutta brassitrioa. Toivomme että löydämme kevään aikana ratkaisuja pelaajien tänne saamisen suhteen. Kahden mainitun japanilaisen pelaajan lisäksi testissä jatkavat edelleen Joonas Rantala ja Karam Hathoud" seuran toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi valottaa tilannetta.

"Nyt tarjolla olevat pelaajat nostavat kiinnostavuutta MuSaan mutta tarvitsemme lisää luottamusta sekä kausikorttimarkkinoilla että yritysmyynnissä, jotta uskallamme naulata sopimuksia. Pandemia asettaa tiettyjä varotoimia vielä ihmisissä mutta MuSan tahtotila on taistella tulevana vuonna liiganoususta. Sarjasta on noussut viime vuosina joukkueita, joita vastaan olemme taistelleet tasaisesti kahtena edellisenä vuonna ja se on täysin mahdollista tulevankin vuonna. Sarja on erittäin kiinnostava ja vastustajina nähdään monta perinteistä liigaseuraa, kuten RoPS, TPS, VPS, HJK. MuSa saa jalkeille kyvykkään joukkueen mutta tarvitsemme yleisön tukea jo nyt. Tulossa on upea futiskesä, EM-kisat ja huikea Ykkösen kausi", MuSan myynnissä ja markkinoinnissa aloittanut Sami Salomaa paaluttaa tulevaa kautta.

Joukkue aloittaa harjoituspelit lauantaina 23.1 ToVea vastaan tekonurmella alkaen klo 15.15.