Jälleen tarjolla paikallista herkkua

Jälleen on paikallisvastustajat tulessa kun ylihuomenna torstaina toisensa kohtaavat rakkaat kilpakumppanit Musan Salama ja FC Jazz. Viimeksi muutama viikko sitten Salama vei kyseisten joukkueiden ottelun ansaitusti nimiinsä lukemin 2-0. Nyt on kuitenkin uusi koitos ja uudet kujeet.

- Taas mennään. Kaksi viime peliä ovat olleet esityksen puolesta mainioita ja nyt on tarkoitus hakea siihen tulos kylkeen, miettii päävalmentaja Ville Ulanen.

Vaikka Jazz pelaakin Kakkosessa niin paikallispelit ovat aina oma lukunsa jonka molemmat haluavat voittaa. Salama aikookin valmistautua otteluun huolella ja näyttää mihin osoitteeseen kaupungin herruus kuuluu. Ulanen ennakoi, että kova peli tulossa joka vaatii kovaa työtä.

- Kovaa duunia voittaminen vaatii mutta uskosta omaan jengiin se ei koskaan tulee jäämään kiinni, kertoo Ulle luotostaan omaan joukkueeseen.

Joukkue ehtii vielä ennen koitosta harjoitella ja käydä läpi ennen kaikke omaa pelaamista joka kuitenkin tähtää sarjakauteen tämän ottelun lisäksi.

- Käydään vielä läpi tarkemmin hyökkääminen ja puolustaminenja ollaan valmiita matsiin. Tutut vastustajat tietävät toistensa tavat pelata ja varmasti silläkin on torstaina iso rooli, ennakoi Ulanen ottelua.

Joukkue ei ole vielä materiaalinsa suhteen täysin valmis. Tiettyihin pelipaikkoihin on haku päällä. Tällä kertaa testissä on laituri Jonni Thusberg.

Ollaan taas Salman yhteisössä joukkueen tukena ja näytetään kuin kova on MuSa ja sen loistava yhteisö!