Infopaketti - tervetuloa MuSan kotiotteluihin!

Infopaketti

Miesten Ykkösen kausi alkoi viime lauantaina. MuSan osalta kausi alkaa tulevana lauantaina AC Kajaania vastaan Porin stadionilla klo 17.00.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtuman yleisömäärä on turvallisuussyistä rajallinen. MuSa tulee noudattamaan ottelutapahtuman järjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Porin Stadion on jaettu kahteen osaan - pohjoiseen ja etelään. Molempiin katsomo-osiin on 500 hengen kapasiteetti. Molemmilla katsomo-osilla on omat sisäänkäyntinsä, kioskipalvelunsa ja WC-tilansa. Ottelun päätyttyä tulee poistua samasta paikasta kuin tuli sisääkin.

Heinäkuun pelien osalta kokonaisyleisökapasiteetti on maksimillaan 2000. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan kuitenkin kauden ensimmäisen ottelun yleisökapasiteetti on 1000 katsojaa, mutta tarvittaessa lisäämme yleisökapasiteettia kysynnän mukaan.

Sisäänpääsy Etelä-katsomoon tapahtuu pääsisäänkäyntiportista. Pohjoisen puolen katsomoon sisäänpääsy tekonurmikentän puoleisesta sisäänkäynnistä. (Katso kuva)

Huom! Anniskelualue on vain Stadionin Etelä-katsomon asiakkaille.

Kausikortit

Kaikilla kausikortin omaavilla on pääsy ottelutapahtumaan ja se on otettu huomioon.

Lipunmyynti

Olemme avanneet irtolipunmyynnin kauden kotiotteluihin ja saatavilla on rajoitettu määrä. Ole nopea, sillä nopeat syövät hitaat.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 15 € / 10 €* [normaali / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen 10€ / 8€* [normaali/ennakko*]
Lapset/nuoret alle 16v 5€ [normaali]

HUOM! Ostamalla liput ennakkoon säästät selvää rahaa ja helpoitat lipunmyyntitilannetta huomattavasti. Näin varmistat sisäänpääsyn ja samalla autat meitä, jotta pystymme reagoimaan ajoissa mahdollisen lisäkapasiteetin lisäämiseen.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 16-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse Ykkösen katsomaan poikkeustilan aikana.

HUOM! ​​​​​​​Ei koske seuran junioreita ja toimihenkilöitä, ilmoittaudu joukkueesi joukkueenjohtajalle keskiviikkoon mennessä.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet heinäkuun kotiotteluihin:

- Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
- Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
- Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
- Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
- Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia
- Anniskelualue löytyy vain Porin Stadionin Etelä-lohkon asiakkaille
- Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Ykkösen otteluita poikkeustilan aikana.
- Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.

Media

Medialle on varattu 5-10 paikkaa. Median sisäänpääsy on Etelä-katsomon puoleisesta sisäänkäynnistä. ​​​​​​​Akkreditoinnit sähköpostitse alta löytyvään osoitteeseen.

Median akkreditoinnit:

Samu Mäkisalo

Markkinointikoordinaattori

samu.makisalo(at)musansalama.fi

044-257-0750

Akkreditointi: Ottelupäivänä arkisin klo 12.00 mennessä. Viikonlopun otteluihin perjantaina klo 18.00 mennessä.

Lisätiedot

Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi / kari.loytokorpi(at)musansalama.fi / 040-762 4618

Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt, kausikortit ja liput: tapahtumavastaava Janina Kolkka / janina.kolkka(at)musansalama.fi / 050-517-3570

Lisätiedot / media, kausikortit ja liput: markkinointikoordinaattori Samu Mäkisalo / samu.makisalo(at)musansalama.fi / 044-257-0750

Lisätiedot / turvallisuusjärjestelyt: turvallisuuspäällikkö Kari Hakala / kari.hakala(at)musansalama.fi / 040-043-6177


Kommentit