Infopaketti: MuSan kotiottelut syyskuussa

Infopaketti

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtuman yleisömäärä on turvallisuussyistä rajallinen. MuSa tulee noudattamaan ottelutapahtuman järjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Porin Stadion on jaettu kahteen osaan - pohjoiseen ja etelään. Molempiin katsomo-osiin on 500 hengen kapasiteetti. Molemmilla katsomo-osilla on omat sisäänkäyntinsä, kioskipalvelunsa ja WC-tilansa. Ottelun päätyttyä tulee poistua samasta sisäänkäynnistä.

Tämän hetkisen suunnitelman mukaan yleisökapasiteetti on 1000 katsojaa, mutta tarvittaessa lisäämme yleisökapasiteettia.

Sisäänpääsy Etelä-katsomoon tapahtuu Stadionin pääsisäänkäyntiportista. Pohjoisen puolen katsomoon sisäänpääsy on tekonurmikentän puoleisesta sisäänkäynnistä. (Katso kuva)

Huom! Anniskelualue on vain Stadionin Etelä-katsomon asiakkaille.

VIP-kausikortit

VIP-kausikorttien omaavilla on pääsy normaalien kausikorttien tapaan ottelutapahtumaan ja se on otettu etukäteen huomioon. Pandemiasta johtuen numeroituja paikkoja emme pysty toteuttamaan. VIP-kausikorttiin kuuluvat kahvin ja makkaran/munkin saat ilmaiseksi kioskista VIP-kausikorttia näyttämällä. Tule ajoissa paikalle varmistaaksesi paikkasi haluamaasi katsomolohkoon.

Kausikortit

Kaikilla kausikortin omaavilla on pääsy ottelutapahtumaan ja se on otettu huomioon. Tule ajoissa paikalle varmistaaksesi paikkasi haluamaasi katsomolohkoon.

Lipunmyynti

Saatavilla on rajoitettu määrä.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 15 € / 10 €* [normaali / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen 10€ / 8€* [normaali/ennakko*]
Lapset/nuoret alle 16v 5€ [normaali]

HUOM! Ostamalla liput ennakkoon säästät selvää rahaa ja helpoitat lipunmyyntitilannetta huomattavasti. Näin varmistat sisäänpääsyn ja samalla autat meitä.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 16-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun syyskuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse Ykkösen katsomaan poikkeustilan aikana.

HUOM! Ei koske seuran junioreita ja toimihenkilöitä

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet syyskuun kotiotteluihin:

- Suosittelemme maskin käyttöä
- Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
- Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
- Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
- Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
- Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia
- Anniskelualue löytyy vain Porin Stadionin Etelä-lohkon asiakkaille
- Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Ykkösen otteluita poikkeustilan aikana.
- Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.

Media

Medialle on varattu kahdeksan paikkaa lehdistön paikoilta, jotka löytyvät B2-katsomosta. Median sisäänpääsy on Etelä-katsomon puoleisesta sisäänkäynnistä. ​​​​​​​Akkreditoinnit sähköpostitse alta löytyvään osoitteeseen.

Median akkreditoinnit:

samu.makisalo(at)musansalama.fi

Akkreditointi: Ottelupäivänä klo 12.00 mennessä.

Lisätiedot

Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi / kari.loytokorpi(at)musansalama.fi / 040-762 4618

Lisätiedot / media, kausikortit ja liput: markkinointikoordinaattori Samu Mäkisalo / samu.makisalo(at)musansalama.fi / 044-257-0750

Lisätiedot / turvallisuusjärjestelyt: turvallisuuspäällikkö Kari Hakala / kari.hakala(at)musansalama.fi / 040-043-6177