Hyvin Porissa viihtyvä Martta Perälä jatkaa

Kaksi kautta MuSaFutsalissa pelannut Perälä pitää Porissa majaansa tulevallakin kaudella

Jämsäläislähtöinen ja KaDysta siirtynyt Martta Perälä aloittaa jo kolmannen kautensa Porissa. Hän pitää Poria jo mukavana kaupunkina ja futsalin olosuhteet ja joukkueen tekeminen ovat hänen mukaansa maan eliittiä, niin hänellä ei kauaa mennyt jatkosopimuksen allekirjoittamiseen.

Ensimmäisellä kaudella hän pelasi 15 ottelua ja nyt päättyneellä kaudella runkosarjassa tuli yhdeksän ottelua ja playoffeissa hän sai torjuntavastuun kahdessa ottelussa. Yhteensä 26 ottelussa 375 torjuntaa ottanut Perälä on torjunut palloja yli 90 prosentin varmuudella. Tehopisteitä hän ei ole vielä kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut saamaan tilille, mutta yritys jatkuu tulevalla kaudella.

”Kenttäpelaajien piikkiin”

Tulevaan kauteen Perälä lähtee hyvillä fiiliksillä. Kesällä on pyritty pääsemään viime kauden henkilökohtaisista pettymyksistä yli ja tavoitteet on suunnattu jälleen kevään kovimpiin peleihin. Niissä Perälä aikoo päästä myös pelaamaan, sillä kummallakin mestaruuskaudella hän on seurannut ratkaisevat pelit vaihtopenkiltä. ”Tälle kaudelle en henkilökohtaisia tavoitteita laita, sillä viime kauden tavoitteisiin en päässyt”, hymyilevä Perälä sanoo. ”Puuttuvan syöttöpisteen laitan kyllä kenttäpelaajien piikkiin”, jatkoi Perälä.

Hänen terveisensä futsalista pitäville on. ”Mikäs sen parempaa viikonlopputekemistä on kuin katsoa meidän tai muiden pelejä, joten tervetuloa katsomoihin tai Ruudun ääreen”.

Martta Perälä on nyt toinen julkaistu pelaajasopimus, sillä Siiri Lilja julkaistiin pari päivää sitten. Seuraavia tulossa jälleen muutaman päivän sisään!