Hyvä peli, tulos ei niin hyvä

Salama jatkoi tänään lauantaina harjoitusotteluitansa pelaamalla tällä kertaa vieraskentällä Vaasassa paikallista Palloseuraa vastaan. Pelissä oli paljon hyvää mutta tulos jäi hieman piippuun. Tieten vielä tässä vaiheessa on tärkeintä, että pelissä näkyy harjoitellut ja valmennuksen toivomat asiat. Kun peli alkaa olemaan kasassa täydet 90 minuuttia niin tulostakin alkaa aivan varmasti tulla.

- Pelillisesti oltiin kyllä kuskin paikalla heti kun muutettiin alun parinkympin jälkeen prässipeliä, voisi jopa todeta meidän olleen vahvasti kuskin paikalla, analysoi taiston tauottua päävalmentaja Ville Ulanen.

On erittäin positiivista, että Salama pystyy hallitsemaan peliä omalla tekemisellään yhtä nousijasuosikkia vastaan. Toki voittaminen tuo lisää luottoa omaan tekemiseen ja sitä aletaan hakemaan tulevissa peleissä totisemmin.

- Tappio ei tietenkään lämmitä mieltä mutta uskon, että Vepsun tämän päivän maalit saadaan kitkettyä pois. Pelillisiä maaleja kun eivät saaneet rakennettua vaan ne tulivat kyllä meidän harmittavista virheistä joista ei pitäisi normaalisti saada paikkoja. Nöyremmällä ja tarkemmalla tekemisellä saadaan ne karsittua pois, jatkaa Ulle Ulanen.

Kehitystä on joukkueen pelissä joka tapauksessa tapahtunut ja joukkueen hitsautuessa vielä paremmin yhteen tuleva näyttää lupaavalta. Vielä tietenkin riittää töitä mutta niin sen kuuluu tässä vaiheessa ollakin.

- Mielestäni pelimme on mennyt eteenpäin pelillisesti ja vielä kun saadaan tehoja kohdilleen uskon että se peli sieltä lähtee kunnolla. Tänäänkin pari ylärimaa ja muutama muukin erinoimainen paikka saatiin rakennettua, päättää Ulanen.

Aikataulussa siis ollaan. Pelit jatkuvat heti ensi viikolla torstaina kun vastaan asettuu jälleen paikallisvastustaja FC Jazz. Silloin palataan voittakantaan!