Hyökkäys vahvistuu reilun sadan pelin Ykkösen kokemuksella

Juuso Aalto Raumalta Poriin.

Juuso Aalto liittyy uutena miehenä MuSan riveihin

Juuso Aalto ja MuSa ovat tehneet sopimuksen ensi kaudesta. Raumalta kotoisin oleva 29-vuotias Aalto pelasi viime kaudella Kakkosta Pallo-Iirojen riveissä tehden viisi maalia 15 otteluun. Aalto osallistui viime kauden lopulla järjestettyyn try out-tapahtumaan ja vakuutti siellä MuSan valmennusjohdon.

Ykkösessä mies on pelannut yhteenä 108 ottelua ja niissä syntyi yhteensä yhdeksän maalia. Ykkösen kokemusta Aallolta löytyy mm. EIF:n ja PoPan riveistä. MuSan hyökkäykseen Aalto tuo kokemusta ja vaarallisuutta.

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi kommentoi hankintaa seuraavasti:

"Juuso on 29-vuotias taitava, pelirohkea, peliä tekevä pelimies. Juuso pelasi viime vuonna Pallo-Iiroissa Kakkosta ja on pelannut aiemmin Ykköstä sekä EIF:ssä että PoPan riveissä yli sadan pelin verran."

"Juuso ilmoittautui oma-aloitteisesti syksyllä tryoutille, esiintyi siellä todella terveellä asenteella ja vakuutti näin valmennuksen. Juuso tuo joukkueeseen kokemusta, vaarallisuutta hyökkäykseen ja varmasti lisää kiinnostusta MuSaan myös Rauman suunnalla."

Aalto on jo joukkueen mukana harjoitellut, sopeutunut hyvin Poriin ja tavoite on selvä:

"Hieno homma, että saatiin sopimus tehtyä. Kopissa on paljon tuttuja jätkiä ja kaupunki on myös jo ennestään tuttu, niin oli helppo hypätä mukaan."

"Tavoite on ottaa iso rooli kentällä ja pelata uran paras kausi. Paljon mielenkiintosia joukkueita mukana tänä vuonna, niin todella odottavat fiilikset kaudesta."​​​​​​​​​​​​​​


Kommentit