Honka Akatemia saapuu sunnuntaina Poriin

Musan Salama ja Honka Akatemia kohtaavat sunnuntaina Porin stadionilla. Ottelu on molemmille erittäin tärkeä, sillä porilaiset pelaavat sarjapaikastaan ja Honka Akatemia paikasta loppusarjassa.

Honka Akatemia saapuu Poriin voittoputkessa

Honka Akatemia aloitti kautensa tasapelien kimaralla, kun seitsemästä ensimmäisestä ottelusta tuloksena oli viisi tasapeliä. Toukokuun lopun jälkeen Honka ei ole kuitenkaan pelannut ainuttakaan tasapeliä, vaan viidestätoista ottelusta on kertynyt kymmenen voittoa ja viisi tappiota. Honka on ollut viimeiset ottelut hyvässä vireessä, sillä he pääsevät Poriin neljän ottelun voittoputkessa. Viimeisissä otteluissa ovat kaatuneet VJS, Ilves 2, HJS ja Klubi 04.

Klubin tavoin nuorista pelaajista koostuvat Honka Akatemia on täynnä pelaajia, jotka haluavat urallaan eteenpäin. Nuoret pelaajat ovat juoksuvoimaisia sekä liikuttavat palloa näppärästi. Hongan paras maalintekijä on Baba Haruna, joka on viimeistellyt kymmenen maalia. Honka Akatemia voitti edellisen ottelun Salamaa vastaan Espoossa lukemin 2-1, mutta Salamalla oli myös mahdollisuutensa Espoossa.

Musan Salamalla tärkeä ottelu edessä

Musan Salamalle ottelu on sarjapaikan kannalta tärkeä, sillä jokainen piste kahdesta viimeisestä ottelusta voi olla ratkaiseva. Viime pelin tappiosta huolimatta pelaajat lähtevät luottavaisin mielin sunnuntain otteluun. Kotikenttä sekä nurmialusta antavat MuSalle pienen edun taitavaa Honkaa vastaan. Viime kerralla Honkaa vastaan loppuhetkien tappio jäi kaivelemaan, joten varmasti kentällä nähdään voitontahtoinen Musan Salama.

Viime pelissä hyvin kärjessä taistellut Jussi-Pekka Rämä uskoo pisteiden jäävän Poriin:

”Kova luotto on siihen, että pisteet jäävät Poriin sunnuntaina. Joukkueen sisällä on ollut hyvä fiilis, joten uskon siihen, että se näkyy myös kentällä sunnuntaina. Toivottavasti yleisöä tulee vielä seuraamaan viimeisiä kotiotteluita, sillä nyt pelataan isoista pisteistä.”

Musan Salama – Honka Akatemia sunnuntaina 18.9 Porin stadionilla klo 16:00. Tervetuloa!

Jussi-Pekka Rämä vastasi Musan ainokaisesta viimeksi Honkaa vastaan. Nähdäänkö Jupen ensimmäinen maali sunnuntaina Porin stadionilla?