Härkäviikko päättyy Jyväskylään

MuSaFutsalin kolmen vierasottelun viikon viimeinen vastustaja on KaDy

Kolme ottelua viikkoon on jo itsessään raskas, mutta MuSaFutsalilla on ne kaikki vierasotteluita. Ensin Helsinki, sitten Kaustinen ja nyt päätösetappina Jyväskylä. Lauantaina klo 18.00 Monnarilla käynnistyvässä ottelussa on vastassa täksi kaudeksi MuSaFutsaliin siirtyneen Martta Perälän vanha seura KaDy.

MuSaFutsal lähtee viikonloppuun sarjakärjessä. Kymmenen pelattua ottelu on tuonut tilille 25 pistettä. Vain kertaalleen on jääty pisteittä ja se tapahtui tämän vuoden ensimmäisessä ottelussa Helsingissä HIFK:n vieraana. Loppiaisena MuSaFutsal haki Kaustisilta KP-V:stä 3 – 4 (2 – 1) vierasvoiton. Voittomaalin teki noin kaksi minuuttia ennen loppua Milla Ljungman maalilla, joka oli MuSaFutsalin liigahistorian 600.s maali. Keskiviikkona Siiri Lilja palasi tolppien väliin kesällä tapahtuneen loukkaantumisensa jälkeen. KaDy lähtee otteluun kahdeksannelta sijalta. Kymmenen ottelun jälkeen heillä on 13 pistettä. Alla on upea vierasvoitto loppiaiselta, jolloin GFT kaatui vieraissa lukemin 1 – 4 (1 – 4). Heillä hakusessa on kolmas peräkkäinen voitto, sillä vuosi 2020 päättyi jyväskyläläisillä 5 – 4 (2 – 2) kotivoittoon YIlveksestä.

Liigan pistepörssin kärjessä jatkaa MuSaFutsalin Netta Hannula (16+9=25), jonka perässä Ilveksen Tiia Juntikka (17+7=24). Kaksikkoa seuraa MuSaFutsalin Elina Setälä (13+8=21) ja Jasmin Ylikraka (9+9=18 ). Kaustisilla maalien makuun päässeet Milla Ljungman (8+5=13) ja Anni-Elina Luotonen (7+4=11) mahtuvat myös teksti-tv:n listaukseen. KaDyn tehokkain on tällä kaudella ollut Laura Toivanen (8+3=11). Hänen jäljessään Maiju Horkka (6+3=9) sekä Heidi Malkki (3+4=7).

MuSaFutsalin härkäviikko on tuonut pikkuisia kolhuja, mutta joukkue on kaikesta huolimatta iskussa raskaan viikon päätteeksi. Tämän ottelun jälkeen on pari viikkoa seuraavaan otteluun.

Katso ottelua solidsportin sivuilta www.solidsport.com/musafutsal pientä maksua vastaan. Jos ei ole mahdollisuutta päästä kuvan äärelle, niin MuSaFutsalin twitter-tilillä (@MuSaFutsal) kattavasti tärkeimmät tapahtumat reaaliajassa. Palloliiton tulospalvelu ja YLE:n teksti-tv palvelee myös.

Milla Ljungman sai kunnian olla se, joka iski MuSaFutsalin historian 600.maalin Liigassa.
​​​​​​​Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com