Haka oli tyly isäntä - pisteputki päätökseen

Valkeakoskelta ei tullut pisteitä mukaan

Valkeakoskelta ei tullut pisteitä mukaan

Haka murskavoittoon MuSasta - Riihimäki vastasi vieraiden ainokaisesta

FC Haka ja MuSa kohtasivat lauantaina Valkeakoskella. Haka ei peruutellut, vaan oli erittäin kova isäntä ja löi murskalukemat 6-1 taululle. MuSalla ei ollut mitään jakoa.

Haka löi heti ensimmäisellä puoliskolla kolmea maalia, joista Anton Popovitch vastasi kahdesti. Ensimmäisen niistä mies iski rangaistuspotkusta, kun MuSan Aleksi Pöntinen kaatoi Haka-pelaajan rangaistuspotkun arvoisesti. Kolmannesta osumasta vastasi Nganbe, joka purjehti keskeltä MuSa-pelaajien läpi ja tuikkasi pallon ohi Tomi Mikkelssonin. Voi kuulostaa hassulta, kun katsotaan lopputulosta, mutta ilman Mikkelssonin hyviä torjuntoja alussa, lukemat olisivat voineet olla vieläkin rumemmat. Vieraiden parhaasta paikasta vastasi Juuso Rantala, kun mies pääsi puoliskon lopussa tykittämään vastapalloon, mutta valitettavasti laukaus meni sivuverkkoa hipoen ohi.

Toiselle puoliskolle vieraat paransivat peliään, mutta tuloksetta. Popovitch viimeisteli hattutempun ja Ojala iski kahdesti, joista viimeinen oli todella upea laukaus aivan riman alle vapaapotkusta. MuSan kavennuksesta vastasi Waltteri Riihimäki, joka puski Aleksi Pöntisen hyvästä keskityksestä tulleen pallon alakulmaan.

Valmentaja Ville Ulasen kommentit pelin jälkeen:

"Tulosta pitää kunnioittaa, ero oli tänään valtava. Saimme huonon startin pelille ja asiat alkoivat kertaantua. Haka oli tänään liian kova meille ja näiden kärkiporukoiden kohtaamisessa pitää olla jatkossakin kaikki kohdillaan, eikä oikein virheille ole juurikaan varaa. Nyt vaan täytyy pitää omat tavoitteet kirkkaana mielessä ja ottaa opiksi näistä. Se, miten me reagoidaan seuraavaan treeniviikkoon ja peliin, on erittäin tärkeä asia."

​​​​​​​--

Otetaan positiiviset asiat mukaan ja jatketaan eteenpäin. Ensi viikon lauantaina jatketaan kotona, kun toinen sarjanousija MyPa saapuu vieraaksi Stadionille klo 17!

Alla Riihimäen ensimmäinen maali Ykkösessä MuSan riveissä: