Haka-ennakko - Revanssi haussa

Kuva: UrheiluSuomi.com

Kuva: UrheiluSuomi.com

Tappioitta oleva sarjakärki saapuu vieraaksi

Lauantaina saadaan Stadionille vieraita Valkeakoskelta, kun sarjakärki FC Haka saapuu Poriin vieraaksi. MuSa pääsee todella testaamaan tasoaan selkeästi Ykköstä johtavaa joukkuetta vastaan. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa porilaisilla ei ollut mitään jakoa Valkeakoskella, kun Haka otti pisteet 6-1 voitolla.

Haka ei ole vielä peliäkään sarjassa hävinnyt. Ainoat tasapelit siltä löytyvät AC Kajaania ja AC Oulua vastaan. Muuten joukkue on mennyt vakuuttavasti voitosta voittoon. Tulivoimaa joukkueesta löytyy muun muassa Salomo Ojalan, Anton Popovitchin ja Jean Nganbe Nganben muodossa. Popovitch viimeisteli edellisessä kohtaamisessa hattutempun.

Kotijoukkue lähtee otteluun neljän ottelun pisteputkessa. Voittoputki katkesi viime ottelussa FF Jaroa vastaan, kun Pietarsaaresta tuloksena oli tasapeli. Joukkue on innoissaan, kun se pääsee Hakaa vastaan testaamaan tasonsa uudestaan revanssi mielessä.

Valmentaja Ville Ulasen ennakkokommentit:

"Sarjan ehdoton kärkijoukkue saapuu vieraaksi. Valkeakoskella pelattiin peli, jossa meillä ei ollut mitään saumaa. Tuon pelin tapahtumat ollaan nyt käyty läpi ja mietitty, miten saataisiin heitä vastaan tilaisuuksia maalintekoon ja sitä kautta voittoon. Ajatus tästä on tehty ja sitä koitetaan toteuttaa lauantaina."

"Haka on joukkue, joka pelaa suurella itseluottamuksella ja teknisellä osaamisella. Palloa ei heitellä mihin sattuu ja peli soljuu hienosti. Jos me päästään onnistuneesti toteuttamaan sitä tapaa, joka sopii Hakaa vastaan, niin meillä on mahdollisuus. Uskon vahvasti siihen. Me ollaan oltu inhottava vastustaja ja halutaan ehdottomasti olla sitä lauantainakin."

MuSa - FC Haka lauantaina klo 17 Stadionilla

LIPUT: 12€ / 8€ / alle 16v ilmaiseksi

Kuva: UrheiluSuomi.com

Kuva: UrheiluSuomi.com


Kommentit