FF Jaro-raportti: "Olipas tunteikas ottelu"

<p>Joni Lämsälle kauden toinen osuma! (Kuva: UrheiluSuomi.com)</p>

Joni Lämsälle kauden toinen osuma! (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Ronald Karlssonin paluu voittokas - Jaro enää kahden pisteen päässä!

MuSa otti lauantaina kotonaan hienon ja tärkeän 2-1-voiton tällä hetkellä kolmantena olevasta FF Jarosta. Ottelu oli erittäin tunteikas ja tapahtumia riitti katsojille, muun muassa yhteensä seitsemän keltaista korttia ja valmentaja Juha Luoman ulosajo.

Isännät saivat otteluun huonon alun, kun Jaron Jahir Barraza laittoi keskityspallon maaliin jo ottelun toisella minuutilla. Maalia edelsi hieman kyseenalainen tilanne, jossa MuSan Antti-Pekka Pihlainen kaadettiin, jonka seurauksena Jaro pääsi palloon ja keskittämään.

Muutamien tilanteiden seurauksena tunteet nousivat pelaajilla pintaan ja tämä selvästi sytytti pelaajat entisestään. Joukkue sisuuntui ja tasoitus nähtiin vielä ensimmäisellä puoliskolla, kun Sami Rantala pääsi pallon kanssa boksin sisälle, tarjoili viereen Joni Lämsälle, joka laittoi pallon tarkasti oikeaan alakulmaan.

Toisella puoliskolla Jaron paras paikka nähtiin 63. minuutilla, kun Anthony Olusanya pääsi vasemmalta laidalta läpi boksin sisään, yritti oikealla jalalla sijoittaa oikeaan alakulmaan, mutta Tomi Mikkelsson venyi huippuvenytykseen maalilla!

Ratkaisu otteluun tuli lopulta rangaistuspotkusta 69. minuutilla, kun Samuli Virtasen haasto tuotti pilkun isännille. Takanori Yokochi asteli pallon taakse ja eihän tämä mies sitä missannut. Kauden seitsemäs osuma näki päivän valon.

Tällä kertaa Jaro ei saanut enää peliä tasoihin ja MuSan johto piti loppuun saakka. Voitolla joukkueiden ero kapenee kahteen pisteen. Tämän osalta loppukausi tulee olemaan kutkuttava.

<p>Tervetuloa takaisin, Rolle! (Kuva:UrheiluSuomi.com)</p>

Tervetuloa takaisin, Rolle! (Kuva:UrheiluSuomi.com)

Ronald Karlsson teki paluun kokoonpanoon liki vuoden tauon jälkeen. Hieno hetki nähtiin, kun Karlsson vaihdettiin kentälle ja kauden ensimmäiset minuutit tulivat 87. minuutilla. Yleisöltä ansaitusti aplodit. Mies oli yhtä hymyä ottelun jälkeen, kiitos lähti joukkueelle tuesta:

"Huikee fiilis päästä takaisin pelikentille, ja mikä tärkeintä, huikea voitto meiltä. Olen treenannut jo muutaman viikon täysillä ja on tuntunut hyvältä. Olen saanut kuntouttaa vammaani rauhassa ilman turhia paineita päästä nopeasti pelikuntoon, mikä on ollut tärkeää itselle. Iso kiitos siitä koko joukkueelle, he ovat olleet todella rohkaisevia ja kannustavia." - Ronald Karlsson

"Ronald Karlsson oli ilo päästää vihdoin kentän puolelle. Koko kauden sivussa pitänyt vamma on nyt takana päin ja uskon, että Rollesta on vielä paljon iloa meille tällä kaudella." - Ville Ulanen Rollen paluusta.

Pelistä Ulle nosti ykkösenä esille tunteikkaat tilanteet:

"Olipas tunteikas ottelu, katsojilla riitti varmasti ihmeteltävää, mitä kentällä oikein tapahtui. Ottelun tunteet roihahtivat heti alussa, kun Jaro teki alkuun maalin, joka aiheutti ison mylläkän. Ei se tunteella pelaaminen itseä haittaa lainkaan, kunhan vaan järki on siinä kontrolloiva tekijä. Tänään se oli meillä tarvittavalla tasolla voittoa ajatellen. Saatiin Jaron pelinavaus rikottua hyvin ja otettua heidän taitavat pelaajat läheltä."

"Ekalla jaksolla oltaisiin saatu enemmänkin mahdollisuuksia, mutta vähän kauneusvirheitä viimeisissä syötöissä ja kosketuksissa. Molemmilla oli omat paikkansa ja molarit ottivat muutaman hyvän torjunnan kumpikin. Jaro-pelit ovat olleet tasaisia pelejä koko kauden, niin tänäänkin."

MuSa kohtaa seuraavaksi sarjakärjen FC Hakan ensi perjantaina klo 18.30.

OTTELUN KUVAGALLERIA

http://www.urheilupori.com/galleria.asp?galleriaid=3875

MAALIKOOSTE vs. FF Jaro


Kommentit