FF Jaro-ennakko - "Meillä on ajatus siitä, mikä Jaron heikkous on"

Ottaako MuSa neljännen peräkkäisen huomenna? (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Ottaako MuSa neljännen peräkkäisen huomenna? (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Neljättä peräkkäistä voittoa hakemaan Pietarsaaresta

Lyttylän liikenteen bussi suuntaa huomenna Pietarsaareen, kun kolmen ottelun voittoputkessa seilaava MuSa kohtaa FF Jaron. Edellinen kohtaaminen Porissa päättyi 1-1 tasapeliin.

Huomenna Pietarsaaressa taistellaan Ykkösen kolmossijasta. Tällä hetkellä joukkueet ovat tasapisteissä 17 pisteellä, takana pisteen perässä on AC Oulu.

Valmentaja Ville Ulasen ennakkokommentit:

"Vastassa on peliään parantanut joukkue, jolta yksilötaitoa kyllä löytyy. Jaron käyrä on ollut vahvasti ylöspäin ja näin ollen tämä onkin meille hieno haaste lauantaina. Päästään testaamaan, että purevatko meidän omat aseet heihin ja miten pystytään riisumaan heidän aseita pois."

"Kärkijoukkueilla ei hirveästi heikkouksia ole, mutta meillä on ajatus siitä, mikä se heidän heikkous on ja sitä kautta yritetään päästä iskemään. Meidän peli on ollut viime aikoina hyvää ja usko omaan tekemiseen on ollut kovassa nosteessa. Kun tietyt asiat pystytään Jarolta karsimaan pois, avaa se myös mahdollisuuksia meille. Vaatii toki kovaa suoritusta kentällä, mutta sitä me lähdetään lauantaina hakemaan."

"Verneri Salminen on pois pelistä, muuten samat käytettävissä kuin viime pelissä."

FF Jaro - MuSa klo 17.00 Pietarsaaren keskuskentällä. Seuraa suorana Elisa Viihteen kautta.


Kommentit