FF Jaro-ennakko: Isot panokset pelissä!

<p>Näitä vaaditaan varmasti myös lauantaina. (Kuva: UrheiluSuomi.com)</p>

Näitä vaaditaan varmasti myös lauantaina. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Sarjakolmonen FF Jaro vieraaksi - pystyykö MuSa antamaan vielä taistelun kolmossijasta?

Kolme kotipeliä enää jäljellä ja lauantain jälkeen enää vain kaksi, kausi lähenee loppuaan. Lauantaina Stadionilla nähdään kuitenkin huippuottelu ja kierroksen kärkikamppailu, kun Pietarsaaresta FF Jaro saapuu Poriin toista ja viimeistä kertaa tällä kaudella. Joukkueiden kaksi kohtaamista tällä kaudella ovat molemmat päättyneet pistejakoon, ensin Porissa lukemin 1-1 ja Pietarsaaressa lukemiin 3-3, jolloin MuSa harmillisesti menetti kolmen maalin johtoasemansa.

Ottelussa on isot panokset kyseessä. Jarolla on vielä mahdollisuudet ottaa sarjakakkonen TPS kiinni, mutta se vaatii voittoa Porista. MuSalla on puolestaan vielä mahdollisuudet taistella Jaron kanssa kolmannesta paikasta, mutta piste-eron ollessa tällä hetkellä viisi pistettä, vain voitto kelpaa porilaisille lauantaina, jotta top-3 paikasta voidaan vielä taistella. Kaikki mahdollisuudet joukkueella on ja porilaiset ovat olleet vaikea vastustaja Jarolle.

Valmentaja Ville Ulanen odottaa lauantailta hienoa kamppailua, onhan panokset kovat kummallekin:

"Hieno peli edessä. Molemmilla joukkueilla on vielä mahdollisuus mennä eteenpäin sarjataulukossa, joten asetelma on erittäin mielenkiintoinen. Jaro haluaa taistella kakkossijasta ja me halutaan kiilata vielä mahdollisesti kolmen joukkoon. Kaksi aiempaa peliä ovat olleet tasureit, joten molemmat tietää mitä ja minkänäköistä peliä on luvassa lauantaina.

Hyvä treeniviikko takana ja joukkue haluaa ottaa voiton isännän lailla kotiyleisön edessä:

"Meillä tasapainoinen treeniviikko takana. Moni nuori pelaaja on saanut vastuuta enemmän ja käyttänyt tätä vastuuta hyvin edukseen. Halutaan tässä pelissä löytää sitä tuttua kotitunnetta ja olla isäntiä. Jaro kuuluu materiaaliltaan sarjan taitavimpiin joukkueisiin, mutta jos me onnistutaan suunnitelmassa, saadaan mekin varmasti mahdollisuuksia."

Edellisen kohtaamisen jälkeen Jaron kuntokäyrä on ollut kova, viimeisestä kahdeksasta pelistä tuloksena on kuusi voittoa ja kaksi tappiota, TPS:ä ja FC Hakaa vastaan. MuSa puolestaan edellisen Jaro-ottelun jälkeen on voittanut neljä, hävinnyt kolmesti ja pelannut yhden tasa-pelin. Siinä suhteessa Jaron kuntovire on ehkä hieman kovempi, mutta lauantaina kaikki lähtee taas nollista liikkeelle.

Hieno matsi varmasti edessä ja panokset siellä aivan tapissa, tätä ei kannata missata!

MuSa - FF Jaro lauantaina 31.8 klo 17 Porin Stadionilla. Otteluisäntänä Kuntotorni.

Liput: 12€ / 8€ / alle 16v ilmaiseksi.

NÄHDÄÄN STADIONILLA!


Kommentit