FC Haka-ennakko: "Haaste on valtava"

<p>Kauden ensimmäinen vierailu Valkeakoskelle ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. (Kuva: UrheiluSuomi.com)</p>

Kauden ensimmäinen vierailu Valkeakoskelle ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Sarjakärjen vieraaksi - joko valkeakoskelaisten piste- ja voittoputki saadaan poikki?

MuSa kohtaa perjantaina viimeistä kertaa sarjakärki FC Hakan Tehtaan kentällä klo 18.30. Panoksia ottelussa on molemmille joukkueille. MuSa taistelee vielä kolmossijasta FF Jaron kanssa. TPS:n hävitessään perjantaina AC Kajaanille ja Hakan voittaessa, varmistuu samalla Ykkösen mestaruus. Muussa tapauksessa ratkaisu siirtyy.

Haka on vienyt molemmat joukkueiden kohtaamiset yhteismaalein 11-2. Kauden ensimmäisessä ottelussa porilaisilla ei ollut mitään saumaa, Haka piti pisteet 6-1-voitolla. Porissa MuSa pystyi ensimmäisen puoliajan verran haastamaan Hakaa ja johtikin ottelua tauolla 1-0, mutta toisella jaksolla Haka näytti, kuinka timanttisen kova joukkue se on ja voitti ottelun lopulta 1-5.

"Päästään vuorostamme yrittämään Hakan kaatoa, eikä siihen ketään ole vielä pystynyt. Ekassa kohtaamisessa oltiin täysin vastaantulijoita, toisessa pelissä pystyttiin ensimmäinen puoliaika haastamaan ja tämän mukaista kaavaa yritetään jatkaa." - ennakoi Ville Ulanen.

Molempien joukkueiden kausi on ollut menestyksekäs. MuSa taistelee paikasta kärkikolmikkoon. Haka ei ole puolestaan vielä kertaakaan jäänyt pisteittä ja tällä hetkellä joukkue seilaa 13. pelin voittoputkessa. Perjantaina vaaditaan huippusuoritus, jotta pisteitä irtoaa.

"Molemmat ovat pelanneet omiin mittareihin nähden huippukauden. Me taidetaan olla ainoa Ykkösen porukka, ketä on Hakan kaatanut virallisessa ottelussa tällä kaudella. Samat jätkät siellä pelasi silloinkin ja siihen me koitetaan tukeutua perjantaina. Ollaan nostettu uusia nuoria pelaajia harjoittelurinkiin ja kokoonpanoon. Meillä pitää olla voittamisen halua, koska haaste on valtava." - Ulanen jatkaa.

FC Haka - MuSa perjantaina 6.9 klo 18.30 Tehtaan kentällä. Suora lähetys Elisa Viihde Sportilta.


Kommentit