Ennakko: Voitto- ja pisteputkessa Mikkeliin sarjanousijan vieraaksi

Joonas Lakkamäki, Juho Montola ja MuSa suuntavat sunnuntaina Mikkeliin. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Joonas Lakkamäki, Juho Montola ja MuSa suuntavat sunnuntaina Mikkeliin. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

MuSa kohtaa sunnuntaina MP:n Mikkelissä

Otteluennakon tarjoaa Länsi-Porin Uusi Apteekki

Lyttylän Liikenteen bussi suuntaa sunnuntaina Mikkeliin, jossa MuSa kohtaa MP:n Mikkelin Urheilupuistossa klo 18.30. Joukkueet kohtasivat viimeksi Suomen Cupin lohkovaiheessa ja MP oli tuolloin selvästi parempi lukemin 0-3.

- Tähän peliin meillä on kyllä paljon hampaankolossa. Talvella Cupissa MP vei meitä 0-3 lukemin, eikä silloin pysytty millään mittarilla perässä, kommentoi talven kohtaamista päävalmentaja Ville Ulanen.

Mikkeliin joukkue suuntaa kahden pelin voittoputkessa ja samalla neljän pelin pisteputkessa. Viimeisimmästä pelistä MuSalla on allaan murskavoitto Gnistanista, kun se pöllytti helsinkiläisiä numeroin 5-1 kotonaan. John Frederiksen iski hattutempun debyytissään ja on varmasti merkitty mies MP:n keskuudessa. Porilaisryhmällä on nyt kasassa kahdeksan pistettä ja on sarjataulukossa jaetulla viidennellä sijalla VPS:n kanssa. Mikkeliläisryhmä hengittää kahden pisteen päässä pelin vähemmän pelanneena.

- Alkukausi on ollut nousujohteinen ja joukkueena voidaan olla tyytyväisiä kaikkiin peleihin, lukuun ottamatta kauden avausottelua AC Kajaania vastaan. Pelit ovat olleet teknisesti ja taktisesti onnistuneita ja viimeisimmissä peleissä ollaan saatu maalihanat auki. Itsellekin on tullut muutama maalipaikka, josta olisi voinut tehdä, mutta muuten täytyy jatkaa samalla tavalla kuin tähänkin asti, Joonas Lakkamäki pohtii alkukautta.

MP on aloittanut kautensa nousijajoukkueena hyvin, vaikka se aloitti kautensa kahdella peräkkäisellä tappiolla (KPV & FF Jaro). Neljään peliin se on pystynyt haalimaan yhteensä kuusi pistettä ja esimerkiksi viime ottelussa se haki kovan päänahan KTP:sta Kotkasta. Sitä ennen AC Kajaani kaatui Mikkelissä 2-1 lukemin.

- MP on ottanut kaksi kovaa voittoa AC Kajaanista ja KTP:stä, ja haluaa varmasti jatkaa samalla linjalla. Meillä on myös hyvä vauhti päällä ja lähdemme hakemaan revanssia talven Cupin pelistä, jossa jäimme sillä kertaa toiseksi. Luvassa on varmasti tiukka ja tasainen peli, joten töitä on tehtävä paljon ja valmistautuminen on hoidettava huolella. Kaiken onnistuessa meillä on hyvät mahdollisuudet hakea Mikkelistä kolme pistettä ja kasvattaa voittoputkea, ennakoi "Lakkis" tulevaa.

MuSa janoaa sunnuntailta täyttä pistepottia.

- Sunnuntaina halutaan osoittaa, ettei me olla enää se sama joukkue ja halutaan tosissaan haastaa MP. Tällä viikolla ollaankin perusasioiden lisäksi mietitty, että mitkä ovat heillä ne kohdat, joita voidaan hyödyntää ja missä asioissa he ovat hyviä.
Kaikki lähtee taas latauksesta ja valmiudesta pelata, ja jos me saadaan ne kuntoon, saadaan samalla tuotua taktillisia juttuja mukaan.

- MP on vaarallinen nippu, eli meidän pitää puolustaa kovalla moraalilla, jotta se avaa meillekin mahdollisuuksia hyökätä. Usko on totta kai kova omaan joukkueeseen, "Ulle" päättää.

MP - MuSa sunnuntaina 2.8. klo 18.30 @ Mikkelin Urheilupuisto


Kommentit