Ennakko: Vieraskiertueen jälkeen takaisin kotipelien makuun

Jussi Välilä tekee paluun kotiyleisön eteen. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Jussi Välilä tekee paluun kotiyleisön eteen. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

MuSa saa vieraakseen sarjanousija IF Gnistanin

Otteluennakon tarjoaa Länsi-Porin Uusi Apteekki

MuSa palaa lauantaina kolmen pelin vieraskiertueen jälkeen takaisin kotiyleisön eteen, kun sarjanousija IF Gnistan saapuu Stadionille vieraaksi klo 17.00. MuSalla on allaan kolme perättäistä vieraspeliä, josta tuloksena yhteensä viisi pistettä - kaksi tasapeliä ja yksi voitto.

Joukkue esitti vieraskiertueella erinomaisia otteita, ensin Kotkassa pelaten tasapelin kovaa joukkuetta KTP:tä vastaan, siitä jatkaen matkaa Vaasaan, jossa porilaiset hallitsivat ottelua ja hakivat tärkeän pisteen VPS:n vieraana, mainittava on, että voittoonkin olisi ollut molemmissa peleissä saumat. Kolme peliä kahdeksaan päivään päättyi Seinäjoelle, josta joukkue haki SJK Akatemiasta varman 0-2-voiton.

-Kolme kovaa vieraspeliä takana, joissa pelattiin pääasiassa pelillisesti hyvin ja taktisesti järkevästi. SJK Akatemia-ottelun ensimmäinen puoliaika oli vaikeampi, mutta muuten kokonaisuudessaan hyvää ja yhtenäistä tekemistä koko joukkueelta, kommentoi kapteeni Jussi Välilä.

MuSa saa lauantaina kokoonpanoon kaksi tärkeää palasta, kun ulkomaalaiset John Frederiksen ja Yutaka Abe tekevät virallisesti debyytin MuSa-paidassa sarjapelien muodossa. Frederiksen on harjoituksissa näyttänyt kliinistä viimeistelytaitoaan ja Abe puolestaan hyvää pelikäsitystään.

-Vieraskiertueen jälkeen todella hienoa päästä pelaamaan taas kotikentällä. Toivottavasti yleisö löytää taas runsaslukuisena paikalle ja saadaan hyvä tapahtuma aikaiseksi. Meillä on tällä hetkellä joka pelipaikalle useampi vaihtoehto ja loukkaantumisista toipuneet pelaajat tekevät myös vahvaa paluuta kokoonpanoon, pohti Välilä.

Vastustaja IF Gnistan nousi Ykköseen Kakkosesta suvereenin viime kauden jälkeen. Ykkösen kauden joukkue on aloittanut kolmella tappiolla (vs. AC Oulu, FF Jaro ja KTP) ja yhdellä tasapelillä AC Kajaania vastaan. Lauantain pelillä on iso merkitys jatkon suhteen, joukkueiden piste-ero voi kasvaa jopa seitsemään pisteeseen, kaventua pisteeseen tai pysyä neljässä pisteessä.

Gnistan on MuSalle tuttu vastustaja. Jotkut muistot porilaisten kannalta ei ole niin mieluisia, esimerkiksi vuonna 2016 joukkueet kohtasivat Ykkösen nousukarsinnoissa ja nousu ratkesi lopulta vasta pilkuissa Gnistanin hyväksi. Ensimmäisen kohtaamisen MuSa voitti Musan Wembleyllä yli tuhannen katsojan edessä lukemin 1-0. Blend Miftari vastasi tuolloin MuSan voittomaalista. Gnistan kuitenkin kotipelissään Oulunkylässä voitti ja tasoitti yhteismaalit, ja ratkaisu nähtiin pilkuissa, jonka lopulta Gnistan hoiti kotiin.

-Gnistan on saanut kerättyä mielenkiintoisen ja laadukkaan joukkueen, josta löytyy myös liigakokemusta. Talvella Cupissa pisteet tasattiin tasaisen väännön jälkeen ja tiukka vääntö on varmasti taas luvassa. Kotivoittoa lähdetään luonnollisesti hakemaan ja sen eteen on taas oltava valmis tekemään kova määrä töitä, päättää Jussi.

Päävalmentaja Ville Ulanen lähtee luottavaisin mielin kauden toiseen kotipeliin.

- Kolmen pelin viikosta päästään nyt hetkeksi aikaa viikko per peli-rytmiin. Tämä viikko ollaan käyty läpi viimeisiä pelejä ja niitä asioita, joita ollaan tehty hyvin sekä myös sellaisia, joita haluamme tehdä vielä paremmin.

- Ollaan katsottu klippejä omasta ja tulevan vastustajan tekemisestä. Harjoituksissa ollaan totuteltu kolmen tekonurmipelin jälkeen taas luonnonnurmeen ja loppuviikko menee paljolti niihin malleihin harjoiteltaessa, joita koitetaan toteuttaa lauantaina ja mitä odotamme vastustajalta.

- Pelaajatilanne on erinomainen sen suhteen, että meidän valmennusryhmälle tulee olemaan haastava tilanne nimetä kokoonpano, saati sitten avaus, sillä loukkaantuneina ei ole tällä hetkellä kukaan. Lisäksi saadaan John ja Yutaka mukaan, jotka tuovat varmasti lisäelementin meidän tekemiseen.

- Gnistan on erittäin kokenut joukkue sisältäen laatupelaajia korkealtakin tasolta. Jos me päästään käsiksi meidän lauantain suunnitelmaan ja toteuttamaan sitä, on meillä mahdollisuus taistella pisteistä. Se vaatii kovan latauksen ja työntäyteisen harjoitusviikon alle, mutta usko on kova, että sellainen saadaan esiin, kommentoi Ulanen.

MuSa - IF Gnistan lauantaina 25.7. klo 17 @ Porin stadion

Liput edullisemmin ennakkoon ja säästät vaivaa portilla: 10€ / 8€

Liput portilta: 15€ / 10€ / 5€

Ottelutapahtuman info

Kuten kauden ensimmäisessä kotiottelussa, myös Gnistan-ottelussa noudatetaan poikkeusjärjestelyitä.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtuman yleisömäärä on turvallisuussyistä rajallinen. MuSa tulee noudattamaan ottelutapahtuman järjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Porin Stadion on jaettu kahteen osaan - pohjoiseen ja etelään. Molempiin katsomo-osiin on 500 hengen kapasiteetti. Molemmilla katsomo-osilla on omat sisäänkäyntinsä, kioskipalvelunsa ja WC-tilansa. Ottelun päätyttyä tulee poistua samasta paikasta kuin tuli sisääkin.

Heinäkuun pelien osalta kokonaisyleisökapasiteetti on maksimillaan 2000. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan kuitenkin Gnistan-ottelun yleisökapasiteetti on 1000 katsojaa, mutta tarvittaessa lisäämme yleisökapasiteettia kysynnän mukaan.

Sisäänpääsy Etelä-katsomoon tapahtuu pääsisäänkäyntiportista. Pohjoisen puolen katsomoon sisäänpääsy tekonurmikentän puoleisesta sisäänkäynnistä. (Katso kuva alla)

Huom! Anniskelualue on vain Stadionin Etelä-katsomon asiakkaille.

VIP-kausikortit

VIP-kausikorttien omaavilla on pääsy normaalien kausikorttien tapaan ottelutapahtumaan ja se on otettu etukäteen huomioon. VIP-kausikortilla saat päättää kumpaan katsomolohkoon menet niin kauan kuin tilaa on, tule siis ajoissa paikalle, mikäli haluat tiettyyn katsomolohkoon. Pandemiasta johtuen numeroituja paikkoja emme pysty toteuttamaan. VIP-kausikorttiin kuuluvat kahvin ja makkaran/munkin saat ilmaiseksi kioskista VIP-kausikorttia näyttämällä.

Kausikortit

Kaikilla kausikortin omaavilla on pääsy ottelutapahtumaan ja se on otettu etukäteen huomioon. Kausikortilla saat päättää kumpaan katsomolohkoon menet niin kauan kuin tilaa on, tule siis ajoissa paikalle.

Lipunmyynti

Olemme avanneet irtolipunmyynnin kauden kotiotteluihin ja saatavilla on rajoitettu määrä. Ole nopea, sillä nopeat syövät hitaat.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 15 € / 10 €* [normaali / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen 10€ / 8€* [normaali/ennakko*]
Lapset/nuoret alle 16v 5€ [normaali]

HUOM! Ostamalla liput ennakkoon säästät selvää rahaa ja helpoitat lipunmyyntitilannetta huomattavasti. Näin varmistat sisäänpääsyn ja samalla autat meitä, jotta pystymme reagoimaan ajoissa mahdollisen lisäkapasiteetin lisäämiseen.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 16-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse Ykkösen katsomaan poikkeustilan aikana.

HUOM! ​​​​​​​Ei koske seuran junioreita ja toimihenkilöitä, ilmoittaudu joukkueesi joukkueenjohtajalle torstaihin mennessä.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet heinäkuun kotiotteluihin:
- Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
- Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
- Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
- Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
- Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia
- Anniskelualue löytyy vain Porin Stadionin Etelä-lohkon asiakkaille
- Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Ykkösen otteluita poikkeustilan aikana.
- Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.

Media

Medialle on varattu 5-10 paikkaa. Median sisäänpääsy on Etelä-katsomon puoleisesta sisäänkäynnistä. ​​​​​​​Akkreditoinnit sähköpostitse alta löytyvään osoitteeseen.

Median akkreditoinnit:

Samu Mäkisalo

Markkinointikoordinaattori

samu.makisalo(at)musansalama.fi

Akkreditointi: Ottelupäivänä arkisin klo 12.00 mennessä. Viikonlopun otteluihin perjantaina klo 18.00 mennessä.

Lisätiedot

Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi / kari.loytokorpi(at)musansalama.fi / 040-762 4618

Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt, kausikortit ja liput: tapahtumavastaava Janina Kolkka / janina.kolkka(at)musansalama.fi / 050-517-3570

Lisätiedot / media, kausikortit ja liput: markkinointikoordinaattori Samu Mäkisalo / samu.makisalo(at)musansalama.fi / 044-257-0750

Lisätiedot / turvallisuusjärjestelyt: turvallisuuspäällikkö Kari Hakala / kari.hakala(at)musansalama.fi / 040-043-6177


Kommentit