Ennakko: Tavoitteena paluu takaisin voittokantaan

Juuso Aalto iski kaksi maalia viimeksi Seinäjoella - molemmat pilkuista. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Juuso Aalto iski kaksi maalia viimeksi Seinäjoella - molemmat pilkuista. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

SJK Akatemia saapuu keskiviikkona vieraaksi Poriin

Ennakon tarjoaa Länsi-Porin Uusi Apteekki

Syyskuun tiivis ottelutahti jatkuu ja keskiviikkona pelataan taas, kun SJK Akatemia saapuu Poriin vieraaksi pelaamaan Stadionin iltavaloihin klo 18.30.

MuSa kohtasi SJK Akatemian ensimmäisen kerran heinäkuussa Seinäjoella ja pisteet lähtivät silloin Poriin lukemin 0-2. Juuso Aalto vastasi MuSan molemmista maaleista. SJK Akatemian esitys oli ihan lupaava tuolloin, varsinkin heidän ensimmäisen puoliskon pelaaminen oli mallikasta. Nuori joukkue parhaimmillaan pystyy kyllä aiheuttamaan harmaita hiuksia muille joukkueille. Siitä hyvä esimerkki heidän viimeisin ottelu sarjakärki AC Oulua vastaan, josta SJK Akatemia otti pisteen - joukkueen maalipörssin ykkönen Jeremiah Streng tasoitti ottelun lisäajalla.

Nuorta joukkuetta povattiin sarjan häntäpäähän ja siellä joukkue myös tällä hetkellä majailee, kun reilu puolet kaudesta on pelattu. 13 peliin seinäjokelaiset ovat pystyneet keräämään viisi pistettä ja pitävät tällä sarjan häntäpään paikkaa yhdessä MYPA:n kanssa. Yhdeksän peliä jäljellä ja viimeinen säilyjän paikka on tällä hetkellä yhdeksän pisteen päässä, joten sauma on kyllä vielä olemassa, mutta voittoja SJK Akatemia kipeästi vaatii. Tähän mennessä se on yhden voiton pystynyt ottamaan MP:stä elokuun alkupuolella. Tämän lisäksi kaksi tasapeliä (AC Oulu & Gnistan), mutta muista peleistä ei ole pisteitä irronnut.

- SJK Akatemia on nuori jengi, jossa on paljon nälkäisiä nuoria pelaajia, joten ei tule olemaan helppo peli. Meidän pitää olla vahvoja erikoistilanteissa sekä vastahyökkäyksissä, sanoo lauantaina MuSa-debyytin tehnyt Mauro Severino.

- Vastustaja on hyvin liikkuva ja pelaavat myös rohkeasti pallolla. Meidän pitää huomioida heidän vahvuudet, jotta voidaan iskeä omilla vahvuuksilla takaisin. Mutta ennen kaikkea meidän taisteluilme on se, joka tulee kaivamaan muut avut esiin ja siitä me lähdetään liikkeelle, kommentoi MuSan päävalmentaja Ville Ulanen tulevaa vastustajaa.

MuSan viiden ottelun voittoputki on kääntynyt neljään tappioon viimeisestä viidestä pelistä. Viime pelissä joukkue hävisi KTP:lle rumasti lukemin 0-6 ja tippui tappion myötä kuudenneksi. Tilanne on kuitenkin edelleen vakaa ja esimerkiksi edellä olevat EIF ja VPS kahden pisteen päässä - neljäs sija on siis vielä täysin omissa käsissä.

- Hienoa päästä heti uudestaan tositoimiin lauantain jälkeen ja päästään kaikella tapaa testaamaan itseämme, miten ollaan reagoitu viime pelin tulokseen. Uskon, että keskiviikkona otamme askeleita kohti parempaa, Ulanen päättää.

Myös tämä huonompi jakso antaa joukkueelle varmasti tarvittavan herätyksen ja joukkue on nyt uuden tilanteen edessä ja se haluaa nälkäisesti palata takaisin tasolleen ja voittokantaan.

MuSa - SJK Akatemia keskiviikkona 16.9. klo 18.30 @ Porin stadion

Ottelu on opiskelijapeli, eli opiskelijat joko haalareilla tai opiskelijakortilla ilmaiseksi sisään. Lisäksi MuSa-pubissa opiskelijaystävälliset hinnat


Kommentit