Ennakko: Stadionilla heittäydytään ysäritunnelmaan

(Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

(Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

MuSa kohtaa lauantaina KTP:n Stadionilla 90's Night-teemaottelun merkeissä

Otteluennakon tarjoaa Länsi-Porin Uusi Apteekki

Lauantaina kotipelit jatkuvat ysäriteemalla, kun Stadionilla heittäydytään 90-luvun tunnelmaan MuSan kohdatessa KTP:n klo 17.00 alkavassa ottelussa. Ottelu on myös kierroksen kärkikamppailu. Tunnelmaa pidetään yllä ysärisoittolistalla ja parhaat ysäriasut palkitaan - nyt kannattaa kaivaa retrokamat esiin kaapin perältä!

KTP:n kausi on ollut vahva ja joukkue majailee tällä hetkellä toisena AC Oulun takana viiden pisteen päässä. FF Jaro on puolestaan kotkalaisten takana pisteen päässä ja MuSa viiden pisteen. KTP on hävinnyt vain kerran, joka tuli MP:tä vastaan heinäkuussa. Voittoja se on pystynyt ottamaan seitsemän kappaleen verran ja pisteet on laitettu jakoon neljässä ottelussa. KTP:stä kannattaa pitää silmällä Antti Mäkijärveä, joka on tehnyt kymmeneen peliin kuusi maalia ja on maalipörssissä jaetulla viidenellä sijalla mm. yhdessä John Frederiksenin kanssa.

- KTP on hyvä jengi, jolla on takana vahva kauden ensimmäinen puolikas. Hyviä teknisiä yksilöitä ja pelaavat viihdyttävää jalkapalloa, sanoo joukkueen puolustuksen tukipilareihin kuuluva Antti-Pekka Pihlainen tulevasta vastustajasta.

MuSan ja KTP:n ensimmäinen kohtaaminen Kotkassa heinäkuussa päättyi pisteiden jakoon maalittomalla tasapelillä. MuSan esitys tuolloin vieraskentällä oli hyvä, vaikka tasapeli olikin tavallaan oikeutettu tulos. MuSalla oli kuitenkin aivan tuhannen taalan paikka ottelun loppupuolella, mutta Anton Lepola venyi huipputorjuntaan.

- Jo kauden ensimmäinen kohtaaminen KTP:n kanssa näytti, että pelaamalla taktisesti vahvaa jalkapalloa, pystymme silloin heitä horjuttamaan. Kun me pystymme toteuttamaan omaa pelisuunnitelmaamme ja tekemään kurinalaisesti töitä joukkueena, ottelu kääntyy meidän eduksemme, A-P jatkaa.

MuSa lähtee kamppailuun tappio allaan, kun se viikko sitten hävisi AC Kajaanille 3-1-lukemin Kajaanin liikuntapuistossa. Pelin jälkeen katseet käännettiin nopeasti tulevaan ja seuraavaan otteluun, josta joukkue lähtee luonnollisesti hakemaan paluuta pistekantaan. KTP:n peliä on katsottu videolta ja sen mukaan suunnitelma tehty lauantain matsiin. Mauro Severino saapui Poriin torstaina ja on todennäköisesti kokoonpanossa lauantaina.

- Sarjan parhaimpia joukkueita vastassa - KTP on pelannut tasaisen vahvasti läpi kauden ja tuo meille mukanaan iso haasteen. Joukkue on pelannut samalla tyylillä alusta asti ja tuskin muuttanee tapaansa lauantainakaan.

- Me ollaan tämä viikko valmistauduttu heidän tapaansa ja niihin asioihin, joita halutaan omassa tekemisessä lisätä. Meiltä löytyy selkeä suunnitelma lauantaille, mutta meidän pitää venyä aivan maksimaaliseen suoritukseen, jotta pystytään taistelemaan pisteistä. KTP-ottelut ovat lisäksi olleet mukavan lämpöisiä kentällä, sekä laidalla, joten miksipä sitä sitten muuttamaan, ennakoi MuSan päävalmentaja Ville Ulanen lauataista ottelua.

MuSa - KTP lauantaina 12.9. klo 17.00 @ Porin stadion


Kommentit