Ennakko: Pitkä odotus ohi - nyt se alkaa!

Juho Montola viime kaudella AC Kajaania vastaan. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Vaikean kevään jälkeen, sarjapelit ovat täällä taas!


Otteluennakon tarjoaa Länsi-Porin Uusi Apteekki


Uusi kausi, uusi tarina - tästä se lähtee!


MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta!

Loistavan viime kauden jälkeen MuSa lähtee tietysti kauteen luottavaisin fiiliksin. Joukkue voitti kenraaliharjoituksensa pari viikkoa sitten EuPaa vastaan Luvialla luvuin 2-0 ja on nyt viikon verran pystynyt keskittymään täysin harjoitteluun ja valmistatumaan avaukseen. Lisäaikaa joukkue sai, kun kauden avausottelu VPS:ä vastaan siirrettiiin.

Viime kaudella viidenneksi yltänyt joukkue pyrkii osoittamaan taas asiantuntijoiden veikkaukset vääriksi ja tarjoamaan viihdyttävää jalkapalloa porilaisille. Viime kaudella Kajaani oli mieluisa vastus MuSalle, kun MuSa vei kaikista kolmesta kohtaamisesta täydet yhdeksän pistettä mukaansa. Porissa pelatussa ottelussa nähtiin peräti kahdeksan maalia ja viihdyttävää jalkapalloa. Uuteen kauteen lähdettäessä sillä ei kuitenkaan ole enää merkitystä.

Viime kaudella loistavan kauden pelannut Samuli Virtanen on luonnollisesti innoissaan kauden alla ja kertoo fiilikset kauden avauksen ja muun muassa mikä erottaa MuSan muista alkavalla kaudella.

- Hyvät fiilikset. Pitkään odotettu ja pitänyt itseni valmiina kauden alkamiseen. MuSa tulee olemaan entistä yhtenäisempi ja se on ehdottomasti meidän vahvuus, mikä erottaa meidät muista myös tällä kaudella. Lisäksi vaaralliset erikoistilanteet on melkeimpä jo meidän tavaramerkki, kommentoi Samuli Virtanen.

- AC Kajaani on tehnyt taas paljon uusia hankintoja ja yksilötaito on varmasti yksi heidän vahvuuksistaan. Kuitenkaan he eivät ole harjoitelleet tuolla ryhmällä viel pitkään, joten ei välttämättä ole niin yhtenäinen joukkue vielä kuin voisi olla, kommentoi "Samppa" tulevaa vastustajaa ja toivottaa vielä porilaiset tervetulleeksi Stadionille.

Päävalmentaja Ville Ulanen on Virtasen tavoin tohkeissaan kauden alkamisesta ja uskoo, että kovan työnteon kautta MuSa tulee kiusaamaan taas muita joukkueita.

- Aivan mahtava päästä vihdoin pelaamaan ja vielä kotona. Odotus on ollut pitkä. Nyt uusi kausi ja uusi tarina, jota lähdetään kirjottamaan. Halutaan olla se vastustaja, jota ei oikein kukaan halua kohdata juuri nyt. Se vaatii paljon työtä harjoituskentällä sekä peleissä. Mahdollisuudet meillä on hyvään kauteen, mutta tinkimätöntä työtä se vaatii, Ulanen kertoo kauden alkamisen alla.

- Kajaanilla on taas kova nippu kasassa niinkuin joka kausi. Ennen kuitenkin miehet tulleet mistä sattuu mutta nyt sinne on hankittu pelimiehiä joilla kovia taustoja myös suomen kentiltä. Paras Kajaani mitä ollut, kommentoi Ulanen kotiavauksen vastustajaa.

- Tervehdin porilaisia erittäin lämpimästi ja toivotan mukaan meidän matkaan tälle kaudelle. Me koitetaan luoda teille elämyksiä, olette minulle sekä meille tärkeitä.

Pelikiellon vuoksi poissa kokoonpanosta on kapteeni Jussi Välilä ja loukkaantuneina A-P Pihlainen, Samu-Petteri Mäkelä ja Olli Hakanpää. Pihlainen ja Mäkelä kuitenkin harjoittelevat jo joukkueen mukana.

AC Kajaani aloitti kautensa viime viikolla FF Jaroa vastaan ja tuo peli päättyi pistejakoon tuloksella 2-2. Kajaanilaisten molemmat maalit tekivät ghanalainen Geoffrey Acheampong.

- MuSa on jonkin verran muuttunut viime kaudesta pelaajiston suhteen, mutta jatkavat varmaan samalla tavalla kuin viime kaudella. Erittäin sitoutunut ja kovasti töitä tekevä joukkue. Meidän pitää pystyä viimeistelemään laadukaammin ja koko joukkueen puolustaminen pitää saada vielä paremmalle tasolle, ennakoi AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärvi tulevaa kamppailua AC Kajaanin sivuilla.

Ottelutapahtuman info:

- Portit auki tuntia ennen

- Pyydämme kaikkia ottelutapahtumaan saapuvia tulemaan Porin stadionille hyvissä ajoin ennen ottelua ruuhkien välttämiseksi sisääntuloporteilla.

- Kauden kotiottelupäivinä Baarisessa kaksi tuntia ennen ja tunnin ottelun jälkeen Koffin 0,5l tuoppi hintaan 5€

- Stadionin oma baari auki klo 16 ja palvelee normaalisti asiakkaita. Anniskelu löytyy Etelä-katsomon puolelta.

- Ennakkolippujen myynti loppuu pelipäivänä klo 14, jolloin portille jää jäljelle jäävät liput myytäväksi.

- Lue vielä tarkemmin tämän artikkelin alla oleva infopaketti heinäkuun kotipelien järjestelyistä.

Nähdään Stadionilla!

MuSa - AC Kajaani lauantaina 4.7. klo 17.00 Porin stadionilla

Porilainen Samuli Virtanen oli viime kaudella yksi joukkueen parhaista ja osoitti kuuluvansa johtaviin pelaajiin. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Lue lisää


Kommentit