Enersense otteluraportti: Taistelun tuloksena tasapeliputki jatkuu.


Jaro tuli otteluun hyvällä sykkeellä, mutta MuSa kesti kotijoukkueen alkurynnistyksen. Kertaalleen Hakanpää joutui venymään todella kovaan torjuntaan alakulmasta. MuSa piti pitkiä jaksoja palloa, mutta Jaron maalilla ollutta Olsenia ei pystytty haastamaan ensimmäisellä puoliajalla.

Jaro pääsi pallon kanssa useaan otteeseen hyökkäyskolmannekselle, mutta MuSa pysty puolustamaan omaa maaliaan eikä laukaisutarkkuuskaan Jarolla ollut parhaimmillaan. Pari vaarallista paikkaa Jarolla kuitenkin oli ja jakson viimeisillä hetkillä Välilä pelasti pallon lähes viivalta väljemmille vesille.Toisella puoliajalla peli jatkui hieman enemmän Jaron komennossa ensimmäiseen puoliaikaan nähden. Toisen jakson alussa Matias Koskinen ja Jaro-vahti Olsen törmäsivät, josta Koskiselle näytettiin keltaista. Lopulta Olsen vaihdettiin pois ja debytantti Savchenko otettiin Jaron maalille.

Jaro loi tilanteita erikoistilanteista, joista osa oli vaarallisia. Pelitilannepaikkojakin syntyi muutama Jarolle, mutta MuSan uhrautuva puolustuspelaaminen sai pidettyä oman pään puhtaana.

MuSa pääsi myös omiin hyökkäyksiin, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei saatu luotua toisellakaan puoliajalla. Lähimpänä kävi Maeda ovelalla suoralla vapaapotkuyrityksellään, mutta Savchenko kuitenkin torjui tämän yrityksen päätyrajasta yli.

Vielä ottelun lopussa lisäajalla tuli pari puhuttanutta tilannetta, joista Jaron kannattajat ja pelaajat vaativat rangaistuspotkua. Tilanteista ei kuitenkaan viety palloa pilkulle ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.


Tiivistettynä ottelu oli MuSa:lle puolustusvoittoinen eikä omia maalintekotilanteita saatu luotua. Hieman ehkä tuuriakin oli MuSa:lla matkassa ja ainakin pelitilanteisiin nähden yhteen pisteeseen voi olla tyytyväinen.


Seuraavaksi pelataankin kotona jo 24.7. lauantaina, kun vastustajaksi Poriin matkaa Gnistan.