Elmeri Nieminen sopimukseen - Puustinen Interiin, Heinilä Tsekkiin trialille

Elmeri on musan miehiä

Elmeri on musan miehiä

Elmeri Nieminen(2005) on kirjoittanut Musan Salaman kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Elmerin ura käynnistyi Musan Salaman nappulaliigassa vuonna 2009. Nieminen on myös edustanut urallaan myös FC Jazzia. Parhaillaan Elmo käy urheilulukiota ja harjoittelee miesten edustusjoukkueen kanssa.

"Olen ollut siinä iloisessa asemassa, että olen saanut pienestä(4v) asti seurata Elmerin edesottamuksia kentillä. On hyvä nostaa esille Elmerin äidin mahtava panos vuosien varrella porilaisen juniorifutiksen eteen. Nyt Elmeri on noussut miesten sopimuspelaajien joukkoon ja jollain tasolla Suskin työ on tehty. Erityiskiitokset kaikesta tehdystä työstä hänelle!
Elmeri on kuitenkin itse kovalla työllä nostanut itsensä siihen tilanteeseen, että sopimus edustusjoukkueen kanssa tuli ajankohtaiseksi. Olen erittäin iloinen kun pitkään seuraamani pelaaja ottaa tämän stepin. Samaan aikaan on hyvä muistuttaa, että työ ja matka on vasta alussa." toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi opastaa.

Ville Ulanen: " Elmo on uusin lisäys edustusjoukkueeseen ja siirtyy nyt nuorten puolelta aikuisten maailmaan. Elmo on esiintynyt meillä innostuneesti ja aktiivisesti, jotka nuorella pelaajalla tuleekin olla tapissaan. Elmon kanssa ollaan aloitettu nyt projektia eri osaalueiden kehittymisen osalta ja niitä halutaan tietyssä aikataulussa maaliin.
Palasten loksahtaessa kohdilleen Elmon voi kehitys mihin asti vaan."

Niilo lähtee Interiin

Niilo edustaa jatkossa FC Interiä

Niilo edustaa jatkossa FC Interiä

Viime vuonna Ykkösessä debytoinut Niilo-Olavi Puustisen(synt. 2005) siirtyy Turun Interiin. Niilo on muuttanut jo Turkuun ja aloittanut harjoittelun Veikkausliigajoukkueen kanssa. Inter tiedottaa sopimuksen yksityiskohdista myöhemmin.

Kari Löytökorpi: "Niilo on ikäluokan huippupelaajia Suomessa ja osa maajoukkuerinkiä myös. Muistan tilanteen kun olimme muutaman pojan kanssa Zagrebissa, Dynamon mukana harjoittelemassa yhden viikon. Tuon viikon aikana oli yksi tapahtuma, joka voidaan nostaa esiin tärkeänä tilanteena. Valmennuspäällikkö Matti Santahuhta oli reissussa mukana, eikä ollut lainkaan tyytyväinen poikien asenteeseen kaikilta osin. Seurasi tiukka puhuttelu ja palaveri Santiksen toimesta. Tämä on tapahtuma joka on näin ulkoa päin osaltaan vaikuttanut Niilon heittäytymiseen lajille. Niilon kohdalla ehdottaman tärkeä ihminen on tietysti ollut Ripa, jonka johdolla uraa ja valintoja on tehty. Viime vuoden aikana Nipa kärsi harmittavasti loukkaantumisesta, joka vaikutti muunmuassa siihen, että minuutteja edustusjoukkueen mukana ei enempää viime kesänä tullut. Nyt loukkaantuminen on takana ja kova työ kohti ammattilaisuutta alkaa. Toivotamme seurana Niilolle paljon onnea unelmien tavoittelussa sekä kiitokset esimerkistä ja rohkeudesta heittäytyä!"

Mico Heinilä kutsuttu Tsekkiin trialille

U17 maajoukkuerinkiin kuuluva ja edustusjoukkueen sopimuspelaaja Mico Heinilä(2005) on kutsuttu trialille Tsekin pääsarjassa pelaavan seuran mukaan. Mico on testijaksolla 18.-27.1 välisen ajan.

Heinilä lähtee tsekkiin testijaksolle

Heinilä lähtee tsekkiin testijaksolle