Elli Helander jatkaa MuSaFutsalissa

Kapeaan rinkiin yksi palanen lisää

MuSaFutsalin pelaajarinki kasvaa yhdellä, kun Elli Helander jatkaa joukkueessa. Muutaman kauden ajan joukkueen mukana ollut Helander on parin viime kauden aikana pystynyt kuitenkin pelaamaan vain hajanaisia otteluita. Viime kaudella hän pääsi pelaamaan vasta välierävaiheessa. Yhteensä hän pelannut MuSaFutsalissa 31 ottelua, joissa on tullut tehot 1+1=2. Hänen ainoa maalinsa syntyi kaudella 2020-21 runkosarjan viimeisessä pelissä FC Halikkoa vastaan.

MuSaFutsalissa hän on päässyt juhlimaan kahdesti mestaruutta.

Kesällä Helander pelasi jalkapalloa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä Raumalaisen Pallo-Iirojen riveissä muutamia otteluita.

”Ei alkanut niin kuin olisin toivonut”

Tällä kaudella Helander on jo esiintynyt kertaalleen joukkueen riveissä. Hän oli mukana pohjoisen reissulla, kun FTK kaatui 0 – 7 (0 – 5). Tehotilastoon ei hän ottelussa merkintöjä saanut, mutta pelasi hyvin ja sai vastuuta. Tällä hetkellä Helanderin fiilistä laskee pohjoisen reissun jälkeen tullut loukki, joka pitää hänet kentän sivustalla jonkin aikaa. Hän ei anna tämän takapakin vaikuttaa ja lupaa tulla vahvempana takaisin kentille.

Helanderin mukaan oli helppo päätös lopulta jatkaa futsalin parissa, vaikka vähän kahden lajin yhdistäminen mietityttääkin. Hän kuitenkin haluaa nähdä, että mihin rahkeet riittää futsalkentilläkin.


Helanderin sopimuksen myötä joukkueen koko on kolme maalivahtia sekä seitsemän kenttäpelaajaa. Joukkue täydentyy vielä lähiaikoina ainakin yhdellä pelaajalla.

Helander avasi kautensa Torniossa.

Kuva: Pekka Tuominen