Elijah Akin MuSan takalinjoille

Elijah Akin

Ville Ulanen: " Elijah on motivoitunut urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja, joka todella teki kaikkensa päästäkseen meille pelaamaan tulevaksi kaudeksi. Elijah pystyy pelaamaan topparina tai laitapuolustajana. Elijah on ulottuva ja hyvin sijoittuva pelaaja jolla on tarvittava tekninen taito avata peliä ja olla pallon kanssa rohkea. Rauhallinen persoona joka on ollut iloisella tuulella alusta asti mukana. Todella potentiaalinen pelaaja tulevaisuutta ajatellen."

Kari Löytökorpi: "Elijah on 1998 syntynyt amerikkalaispelaaja, joka ollut myös USA:n junnumaajoukkueringissä mukana. Elijah oli jo joulukuussa MuSassa näytillä ja on sen jälkeen ollut kaksi kertaa erikseen Porissa. Olemme hyvin tarkkaan seuranneet ja kartoittaneet hänet pelaajana ja olemme vakuuttuneet että hän iloisella olemuksellaan sekä futistaidoillaan auttaa joukkuetta paljon. Yhteistyö on ollut helppoa alusta asti. Elijahin sopimus astuu voimaan heti ja hän on pelikelpoinen perjantain cup-pelissä mutta sen jälkeen lähtee vielä käymään Yhdysvalloissa. "

Elijah Akinin pelaamista voit nähdä ensimmäisen kerran perjantaina Karhuhallissa klo 19.00 alkavassa Gnistan - ottelussa.