EIF-raportti: "Ottelun juoni muuttui ja ei vaan pystytty hoitamaan pisteitä kotiin"

Juuso Rantala tuuletti hillitysti ensimmäistä Ykkösen osumaansa. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Juuso Rantala tuuletti hillitysti ensimmäistä Ykkösen osumaansa. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

MuSa tuli otteluun erinomaisesti - punainen kortti käänsi kuitenkin ottelun

MuSa kohtasi sunnuntaina pisteen perässä olleen EIF:n aurinkoisella Stadionilla. Aurinko paistoi ja asteitakin oli tarpeeksi, vaikkakin tuuli oli paikoin kova. Valitettavasti tuloksena oli isäntien tappio lukemin 1-3.

Isännät tulivat otteluun vakuuttavasti ja loivat ensimmäiseen kymmenen minuuttiin kaksi vaarallista maalipaikkaa. Ensin Samuli Virtanen murtautui laidasta boksin sisälle ja pelasi pallon Juho Montolalle, mutta EIF-maalivahti Mehdi El Moutacim venyi torjuntaan. Toinen paikka lähti Joni Lämsän jalasta, kun tällä kertaa Montola syötti Lämsälle boksin sisällä, joka laukoi välittömästi, mutta kotijoukkueen harmiksi Moutacim sai tähänkin juuri ja juuri kätensä väliin ja tilanteesta tuli kulmapotku.

MuSan upea startti tuotti kuitenkin palkinnon 14. minuutilla, kun Sami Rantala syötti hienosti Matias Koskisen vapaaksi, joka pallon saatuaan ajoi boksin sisälle, laukoi pienestä kulmasta, jonka Moutacimin torjui, mutta torjunnasta tulleen reboundin sai Juuso Rantala, joka malttoi ottaa pallon ensin haltuun ja sitten vasta laukoi sen verkon perukoille, EIF-pelaajien torjuntayrityksistä huolimatta. Maali oli myös Rantalalle ensimmäinen Ykkösessä.

Kaikki oli MuSan kannalta erinomaisessa kunnossa, kunnes 34. minuutilla Jussi Välilä kompastui alimpana miehenä, joka johti Zacharias Ekströmin läpiajoon. Välilä joutui rikkomaan, tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku ja Välilä poistettiin pelistä. Akseli Ollila laitettiin pallon taakse ja tämä laittoi varmasti pallon maaliin. 1-1 tilanteessa tauolle.

Juuso Rantalan 1-0 maali tässä:

Kotijoukkue oli vaikean tilanteen edessä pelatessaan alivoimaisena. Eikä EIF antanut armoa ylivoimaisena ollessaan ja siirtyi jo 56. minuutilla johtoon Zacharias Ekströmin ensimmäisellä. Daniel Rantanen laittoi hienon pitkän pallon Ekströmille, joka sai viime hetkellä tuikattua pallon yli Tomi Mikkelssonin. MuSa pystyi alivoimaisenakin luomaan pari paikkaa, mutta tulosta ei saatu aikaiseksi ja yritykset jäi torsoksi. EIF laittoi vielä viimeisen naulan arkkuun 87. minuutilla Ekströmin illan toisella osumalla.

Valmentaja Ville Ulasen oli tyytyväinen alkuun ja joukkueen peliin ennen punaista korttia:

"Todella tyytyväinen siihen lataukseen ja esitykseen, joka pystyttiin tarjoamaan 35. minuutille ja punaiseen korttiin asti. Meillä oli alussa useita mahdollisuuksia tehdä useampi maali ja kertaalleen siinä onnistuttiinkin."

Punainen kortti oli ottelun käännekohta:

"Punaisen jälkeen ottelun juoni muuttui ja ei vaan pystytty hoitamaan pisteitä kotiin. Tästä nyt täytyy vain ottaa pelin alun esitys mukaan ja tarkastella sitä enemmän. Vajaalla pelatessa usein ylivoimainen joukkue saa enemmän paikkoja aikaiseksi ja EIF kyllä viimeisteli tänään paikoistaan maalit."

"Käydään asioita läpi alkuviikosta ja käännetään katseet jo kohti perjantain peliä Turussa FC TPS:ä vastaan."

Kotijoukkueen puolelta parhaimpia oli ehdottomasti Samuli Virtanen, joka oli tänäänkin erittäin vaarallinen laidalla. Useita hyviä haastoja ja syöttöjä.

Yleisöä oli paikalla upeasti 1406!

Yleisöä oli paikalla upeasti 1406!

Yleisöä oli paikalla komeat 1406 silmäparia, MuSa kiittää!

Ottelun kuvagalleria:

http://www.urheilupori.com/galleria.asp?galleriaid=3858

---

Päät ylös ja katseet kohti seuraavaa peliä, joka on ensi viikon perjantaina TPS:ä vastaan Veritas Stadionilla klo 18.30! Tänään poissa ollut Taiki Kagayama lähti Japaniin käymään sukulaisensa häissä. Mies palaa takaisin alkuviikosta ja on joukkueen vahvuudessa perjantaina Turussa.


Kommentit