EIF-ennakko: Viimeistä kertaa kotona tällä kaudella

<p>Iso kamppailu edessä lauantaina EIF:ä vastaan! (UrheiluSuomi.com)</p>

Iso kamppailu edessä lauantaina EIF:ä vastaan! (UrheiluSuomi.com)

EIF saapuu vieraaksi kauden viimeiseen kotipeliin - voitolla viides sija Ykkösessä

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Lauantaina on Stadionilla edessä kauden viimeinen kotipeli, kun EIF saapuu vieraaksi klo 15. Panosta ei kamppailusta puutu, nimittäin kuudentena oleva EIF on MuSaa viisi pistettä perässä, kun kaksi peliä on jäljellä. Voitolla MuSa siis varmistaisi Ykkösessä viidennen sijan, joka olisi upea kruunu hienolle kaudelle. Tappiolla jännitys tiivistyisi viimeiselle kierrokselle, MuSa kohtaa TPS:n ja EIF AC Oulun.

Tammisaarelaisten kausi viime kauteen verratuna on ollut heikompi. Viime kaudella joukkue sijoittui upeasti kolmanneksi. Kuitenkin EIF:n kausi on ollut pääasiassa tasaista, voittoa, tappioita ja tasapelejä vuoro tahtiin, lukuunottamatta kesäkuussa alkanutta ja heinäkuussa loppunut neljän pelin tappioputkea. Joukkueessa maalipuikkoa ovat heiluttaneet Akseli Ollila (11) ja Daniel Rantanen (6).

EIF on ollut MuSalle tällä kaudella paha vastustaja, joukkue on ottanut molemmista kohtaamisista voitot yhteismaalein 2-8, ensin Porissa 1-3 ja Tammisaaressa 1-5 Ollilan tehdessä neljä maalia.

Lauantaina porilaisryhmä ei ainoastaan lähde hakemaan ensimmäistä voittoa EIF:stä, vaan myös katkaisemaan neljän ottelun tappioputkea ja pesemään kasvonsa. Maanantaina suoran punaisen saanut kapteeni Jussi Välilä on poissa kokoonpanosta.

Ville Ulasen ennakkokommentit:

"Kauden viimeinen kotipeli ja tavoitteena viides sija. Upea sijoitus tulossa ja vielä on mahdollisuus saavuttaa vieläkin makeampi sijoitus mitä oli tavoitteena. Maanantain KTP-pelin jälkeen ollaan huollettu kroppaa, palauteltu sekä valmistauduttu hyvin lauantaita varten."

"EIF on ollut meille tällä kaudella vaikea vastustaja ja varmasti on sitä myös lauantainakin. Kova työ, taktinen osaaminen sekä tekninen onnistuminen tuovat sen voiton meille, siihen me uskotaan. Toivottavasti yleisö lähtee vielä kerran mukaan meidän taakse niin kuin tällä kaudella hienosti on ollut."

Ottelutapahtuman info

Otteluisäntänä Stadium Puuvilla

Lauantaina otteluisäntä toimii Stadium Puuvilla, joka järjestää ottelutapahtumassa erilaisia aktiviteetteja. Muun muassa paikalla on tarkkuusmaali, jossa voit käydä kokeilemassa kuinka tarkan potkun omaat. Muutakin on luvassa, se selviää paikan päällä!

Tu pyäräl pelii lauantain - pääset ilmaseks ja kroppa kiittää

Musan Salama kannustaa kaikkia ihmisiä arjessa liikkumiseen pyörällä tai kävellen. Rakkaudella porilaisille -teemapelissä, jokainen joka saapuu pyörällä peliin, saa ilmaisen sisäänpääsyn!

Lue lisää: https://musansalama.fi/fi-fi/article/slider/rakkaudella-porilaisille/119/

MuSa - EIF lauantaina 5.10 klo 15 Porin stadionilla


Kommentit