EIF-ennakko: "Meillä on suunnitelma valmiina ja sunnuntaina koitamme toteuttaa sen"

<p>Rudi Dieter palaa sunnuntaina kokoonpanoon! (Kuva: UrheiluSuomi.com)</p>

Rudi Dieter palaa sunnuntaina kokoonpanoon! (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Sunnuntaina mennään taas kotipelien merkeissä, kun EIF matkustaa Stadionille vieraaksi klo 18.30.

Vierasjoukkue EIF on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä. Kauden se on aloittanut neljällä tappiolla, kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. EIF on kohdannut muut sarjanousijat MYPA:n ja TPV:n kerran, häviten Tampereella TPV:lle 0-1. MYPA puolestaan kaatui selvästi 7-2. Keskikentällä pelaava Daniel Rantanen teki tuossa ottelussa hatullisen verran maaleja. Tiistaina joukkue ei pystynyt laittamaan sarjakärjelle FC Hakalle hanttiin, vaan hävisi 2-0 Valkeakoskella. EIF on seitsemän pelin jälkeen MuSan takana pisteen perässä, joten sunnuntaina on jaossa ISOJA pisteitä.

MuSa lähtee otteluun allaan maanantain 3-1-tappio Kotkassa, mutta se on varmasti jo unohdettu ja katseet ollaan suunnattu kohti sunnuntain tärkeää ottelua. Kuten jo edellä mainittu, eroa joukkueiden välillä on yksi piste, joten isot ja tärkeät pisteet jaossa. Sunnuntain kohtaaminen on niin sanottu "kuuden pisteen peli".

"Uskon, että samanlainen kaava jatkuu kotipeleissä. Ollaan tämä viikko saatu harjoiteltua hyvin ja mietitty, miten EIF:iä vastaan tulisi pelata. Meillä on suunnitelma valmiina ja sunnuntaina koitamme toteuttaa sen. EIF on parantanut otteitaan pelillisesti ja siellä on muutama todella mielenkiintoinen pelaaja keskikentällä. Tulemme kovalla taistelutahdolla sunnuntaina." - Ville Ulanen

Kannattajille myös mieluinen uutinen, kun viime kaudella Kakkosessa kymmenen maalia viimeistellyt Rudi Dieter palaa sunnuntaina takaisin kokoonpanoon etureidessä olleen vamman parannuttua.

---

Herkullinen viikonloppu jalkapallon osalta edessä, kun naisten MM-kisat alkavat tänään perjantaina, huomenna Huuhkajilla iso EM-karsintaottelu edessä Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ja sunnuntaina tärkeät pisteet jaossa Stadionilla!

MuSa - EIF sunnuntaina 9.6 klo 18.30 Stadionilla

Liput: 12€ / 8€ / alle 16v ilmaiseksi

Ennakkoon: https://kauppa.musansalama.fi/cg/41/liput/

Tervetuloa!


Kommentit