Aikainen joululahja - kova kiinnitys alakertaan

Jussi jatkaa MuSan alakerrassa! (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Viime kauden kapteeni Jussi Välilä jatkaa alakerrassa

MuSassa viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut seuran oma kasvatti Jussi Välilä jatkaa edustuksen takalinjoilla myös tulevana kautena. 29-vuotias Välilä pelasi viime kaudella 21 ottelua viimeistellen niissä kaksi maalia ja toimien puolustuksen yhtenä tukipilarina.

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi näkee Välilän tärkeänä palasena joukkuetta ja nostaa esille myös vaikutuksen junioreihin:

"Jussi Välilä on urheilullisuudeltaan ja uhrautuvaisuudeltaan juuri sellainen MuSalainen pelaaja. Jussi toimi viime vuonna joukkueen kapteenina ja porilaiselle futisyleisölle onkin taas hienoa ja tärkeää, että oman kylän poika jatkaa joukkueessa. Jussi on suosittu pelaaja myös seuran juniorien keskuudessa ja antaa aikaansa myös heille."

Myös mies itse on erinomaisella fiiliksellä jatkosta:

"Loistavalla fiiliksellä jatketaan hommia taas tulevaan kauteen valmistautuen. Joukkuetreenit on nyt taas jo kaksi viikkoa jatkuneet ja treeneissä on ollut tekemisen meininki heti alusta alkaen."

"Viime kausi oli joukkueelta hyvä suoritus, jonka pohjalle voi lähteä rakentamaan vielä parempaa tulevaa kautta. Uskon, että pystymme vielä parantamaan suorituksia niin pelillisesti kuin tuloksellisestikkin."

Tulevasta kaudesta mies nostaa esille Suomen Cupin ja muistuttaa faneja tulevasta juhlakaudesta:

"Jo tammikuussa käynnistyvä Suomen Cup tuo mukavan lisäbuustin sarjakauteen ja auttaa varmasti kauteen valmistautumista, että saadaan paljon hyviä kilpailullisia pelejä jo heti talvella."

"Ensi vuosi on seuran 60-vuotisjuhlavuosi ja toivotaan, että ihmiset saapuvat taas katsomaan pelejä sankoin joukoin."


Kommentit