AC Oulu-ennakko - "Kaikki laitetaan taas peliin"

MuSa voitti ensimmäisen kohtaamisen Taikin maalilla. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

MuSa voitti ensimmäisen kohtaamisen Taikin maalilla. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Ouluun hakemaan kauden toista voittoa AC Oulusta

Lyttylän liikenteen bussi suuntaa taas tien päälle ja suuntana on Oulu. Joukkue lähtee reissuun jo tänään keskiviikkona ja yöpyy Kokkolassa, josta se torstaina jatkaa matkaansa Ouluun AC Oulun vieraaksi.

Joukkueiden kohtaaminen on kauden toinen ja ensimmäinen Oulussa. MuSa voitti ensimmäisen ottelun Porissa lukemin 1-0 Taiki Kagayaman maalilla. AC Oulun kausi yleisesti on ollut odotuksiin nähden pettymys. Alakanttiin menneen alkukauden seurauksena seura erotti päävalmentajansa Mika Lähderinteen kesäkuun lopulla. Oulu ei ole myöskään yhtäkään voittoa vielä kotipeleissä ottanut ja toivottavasti sama homma jatkuu ainakin torstaina.

Porissa pelatun ottelun jälkeen Oulu on voittanut vain kerran (EIF), neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Kuten aiemmin todettu, oululaisten kausi on ollut tähän saakka pettymys ja tilanne voi näyttää entistä pahemmalta, mikäli MuSa hakee voiton torstaina. Silloin joukkueiden ero olisi jo seitsemän pistettä ja MuSan paikka ainakin top-5:ssä vankistuisi.

Joukkueella on tällä hetkellä hyvä meno päällä ja viimeisestä kuudesta pelistä voittoja on kertynyt peräti neljä, yksi tasapeli ja tappio FC Hakaa vastaan. Kauden puoliväli on ylitetty ja MuSa on sarjataulukossa komeasti jaetulla kolmannella sijalla FF Jaron kanssa. Torstain vastustaja AC Oulu ja ensi viikon lauantaina kohdattava KTP ovat neljä pistettä perässä. Torstaina ja ensi viikon lauantaina pelataan siis isoista pisteistä.

Valmentaja Ville Ulasen ennakkokommentit:

"Kova peli edessä. Ollaan suunnattu katseet vahvasti tähän peliin ja käyty niitä asioita läpi, joita haluamme torstaina toteuttaa."

"Pelaajat ovat tehneet hyvää työtä treenikentällä ja koitetaan jatkaa siitä, mihin MYPA:a vastaan jäätiin. Oulu muuttanut tyyliään hyökkäävämpään suuntaan ja meidän pitää ottaa tämä huomioon. Mikäli me pystymme tekemään suunniteltuja juttuja heitä vastaan, avaa se myös mahdollisuuksia meille maalintekoon.

"Kaikki laitetaan taas peliin."

AC Oulu - MuSa torstaina 18.7 klo 18.30 Raatin stadionilla. Seuraa suorana Elisa Viihde Sportilta.Kommentit