AC Oulu-ennakko: "Kaiken pitää jälleen natsata voitosta taisteltaessa"

(Kuva: UrheiluSuomi.com)

(Kuva: UrheiluSuomi.com)

Toiseksi viimeinen kotipeli - putoamistaisteluun joutunut AC Oulu vieraaksi Stadionille

Lauantaina pelataan Stadionilla kauden toiseksi viimeinen kotipeli, kun MuSa kohtaa putoamistaisteluun tipahtaneen AC Oulun klo 15.

MuSa on vienyt joukkueiden molemmat kohtaamiset, ensin Porissa 1-0 ja heinäkuussa Oulussa lukemin 1-2. Kuten Ykköstä seuraavat varmasti tietävät on oululaisten kausi ollut iso pettymys ja nousun tavoitteeekseen asettanut joukkue on tippunut putoamistaisteluun ja joutuu toden teolla taistelemaan pisteistä säilyäkseen. Oulun peli ei oikeastaan missään vaiheessa ole lähtenyt käyntiin. Voitot kaudelta ovat vain TPV:stä, EIF:stä ja MYPA:sta. Oulu lähtee luonnollisesti täysillä taistelemaan pisteistä lauantaina, jotta se välttyisi putoamiselta.

Kotijoukkue MuSa on ajautunut kahden pelin tappioputkeen hävittyään FC Hakalle ja MYPA:lle. Suunnitelmissa on palata takaisin voittojen makuun. Sarjatilanne näyttää tällä hetkellä siltä, että KTP on pisteen päässä ja kolmantena oleva FF Jaro kahden pisteen. Kova taistelu tulee olemaan sarjan kolmannesta paikasta. MuSalla on vielä keskinäinen kamppailu kotkalaisten kanssa.

Ville Ulasen ennakkokommentit

"Kohdataan joukkue, jota vastaan talvella ei ollut mitään jakoa, mutta sitten sarjassa ollaan molemmilla kerroilla löydetty lääkkeet pisteisiin. Ne lääkkeet pitää taas löytää uudestaan ja kaiken pitää jälleen natsata voitosta taisteltaessa."

"Ykkönen on ollut kova sarja ja sitä se tulee loppuun asti olemaan. Me ollaan peluutettu laajalla rintamalla ja myös lauantaina näin jatketaan. Koitetaan löytää muutamalle pelaajalle vielä tasonnostoa otteisiin ja uskotaan, että juuri tässä pelissä siihen olisi mahdollisuus. Ne ketkä kentällä ovat, antavat kaikkensa siihen asti kunnes sarja tulee päättymään. Se on meillä se lähtökohta aina kun pelataan."

MuSa - AC Oulu lauantaina 21.9 klo 15 @ Porin Stadion.

LIPUT: https://kauppa.musansalama.fi/cg/41/liput/


Kommentit