AC Kajaani-ennakko: "Odotukset matsista ovat kovat"

Viimeinen kolmannes käyntiin - AC Kajaani ensimmäistä kertaa Poriin vierailulle

Ykkösen kauden viimeinen kolmannes starttaa MuSan osalta perjantaina, kun AC Kajaani saapuu Poriin ensimmäistä kertaa vierailulle. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti Kajaanissa ja MuSa on vienyt molemmista pisteet kotiin.

Kauden avausottelussa Kajaanissa täysi pistepotti lähti Poriin lukemin 1-2. Sami Rantalan ja Rudi Dieter heiluttivat verkkoa. Toisessa kohtaamisessa kesäkuussa MuSa näytti jälleen kaapinpaikan hakemalla 1-3-voiton Sami Rantalan kahdella osumalla ja Juho Montolan kauden ensimmäisellä maalilla. "Piposta" on muodostunut jo pieni painajainen AC Kajaanille näiden kahden pelin jälkeen tehden kahteen peliin kolme maalia. Saa nähdä, jatkuuko vahva meno ACK:ta vastaan myös perjantaina.

AC Kajaanin alkukausi oli hankala ja isoilla tavoitteilla kauteen lähteneille kajaanilaisille kulunut kausi on ollut varmasti kokonaisuutena pettymys. Joukkue majailee tällä hetkellä kahdeksantena 17 pisteellä, mikä ei varmasti ollut kauteen lähdettäessä tavoite. Kahden pelin peräkkäisestä tappioista huolimatta joukkueen vire viime aikoina on ollut nouseva. Ennen kahta tappiota, Kajaani voitti kolme peliä putkeen. On myös muistettava, että nämä kaksi tappiota ovat tulleet kahta kärkipään joukkuetta vastaan, FC Hakaa ja FF Jaroa.

MuSa lähtee perjantain kamppailuun katkomaan kahden pelin tappioputkea ja paluuta voittokantaan. Joukkue on sarjataulukossa neljäntenä, kun takana on 18 peliä. Jaro on voiton päässä ja KTP puolestaan kolme pistettä perässä.

Edellisten kohtaamisten perusteella perjantain matsista voi odottaa tasaista taistelua:

"Kotipeli edessä ja odotukset matsista ovat kovat. Ollaan kohdattu AC Kajaani kahdesti vieraissa, nyt ensimmäistä kertaa kotona. Molemmat pelit ovat olleet tiukkoja ja ratkenneet pieniin asioihin ja joukkuepelaamiseen."

"Asetelma on samanlainen kuin aiemminkin. Kajaani on saanut ryhtiä omaan tekemiseen ja on varmasti hankala vastustaja yksilötaidon ollessa suuri. Me koitetaan vastata haasteeseen joukkuepelillä ja luotetaan siihen, että me tiedetään tarkkaan miten meidän kuuluu pelata ja päästään toteuttamaan suunnitelmaa." - Ulanen ennakoi perjantaista peliä.

"Tunnetila täytyy saada samalle tasolle kuin TPS:ä vastaan sekä pientä huolellisuutta vielä suorituksiin lisää, niin tapellaan taas pisteistä."

Viime pelissä loukkaantunut Matias Sallila on valitettavasti loppukauden sivussa, lisäksi Ronald Karlsson on vielä Ulasen mukaan viikkoja sivussa. Huomisesta ottelusta on vielä Juuso Rantala sivussa pelikiellon vuoksi. Puolestaan Juho Montola tekee paluun kokoonpanoon.

MuSa - AC Kajaani huomenna klo 18.30 @ Porin Stadion

Muista, että S-etukortilla kaksi yhden hinnalla!


Kommentit