MuSan hyökkäys vahvistuu

Jyri Kiuru pelasi viime kaudella myös kaksi peliä veikkausliigassa.

Jyri Kiuru on solminut MuSan kanssa loppukauden kestävän sopimuksen. Hän siirtyy joukkueeseen SJK:n organisaatiosta. 21-vuotias Kiuru on harjoitellut jo viikon MuSan mukana. Kiuru on pelipaikaltaan hyökkääjä ja on viime kauden harjoitellut säännöllisesti SJK:n edustuksen liigajoukkueen vahvuudessa. Hän on kotoisin Nummelasta ja on pelannut kasvattajaseurassaan NuPS:ssa, Käpylän Pallon junioreissa sekä HJK:n joukkueissa ennen siirtymistä SJK:n riveihin.


Olen tosi iloinen, että sopimus saatiin aikaiseksi ja pääsen pelaamaan MuSa:n paidassa. Nyt on loukkaantumiset saatu hoidettua kuntoon ja odotan jo innolla että pääsen aloittamaan pelit. Tämän viikon mitä olen täällä nyt kerinnyt olemaan niin on jäänyt tosi hyvä kuva seurasta ja varsinkin joukkueesta. Toivon että pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon ja että saadaan joukkueena pelattua hyvä loppukausi Kiuru lataa.


Ville Ulanen:


''Jyri osoitti jo viimekaudella olevansa SJK akatemian parhaimpia pelaajia tehden kolme maalia ja syötti neljä. Pari liigapeliä olivat myös hieno palkinto hyvästä kaudesta henkilökohtaisesti. Jo silloin oli miehen nimi omissa papereissa, mutta ikävä loukkaantuminen pilasi valmistautumisen tulevaan kauteen. Nyt mies on kunnossa ja uskon tämän olevan hänelle loistava paikka paluulle. Jyri on aktiivinen ja tekninen pelaaja joka pyrkii koko ajan edistämään peliä. Lisäksi hän on oikein miellyttävä persoona mikä on meillä myös tärkeä kriteeri ja varmasti oiva lisä meidän tiimiimme.''


Itse otteluun terveysturvallisesti mahtuu tuhansia ihmisiä ja liput suositellaan ostamaan etukäteen verkkokaupasta, jotta lipunmyynti ei ruuhkaudu sunnuntaina stadionilla.